Ελ. Ράντου: "Μια μεγάλη αγάπη απαιτεί όλο το «είναι»"!

01.04.2009
Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο λόγος για την «Εργαζόμενη γυναίκα» του ΑΝΤ1, την Ελένη Ράντου, που φέτος επέστρεψε έπειτα από πολύ καιρό στα τηλεοπτικά λημέρια, για να ταράξει ευχάριστα τα νερά.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο λόγος για την «Εργαζόμενη γυναίκα» του ΑΝΤ1, την Ελένη Ράντου, που φέτος επέστρεψε έπειτα από πολύ καιρό στα τηλεοπτικά λημέρια, για να ταράξει ευχάριστα τα νερά. Η ταλαντούχα ηθοποιός για ακόμη μία φορά φλερτάρει με την επιτυχία, καθώς η σειρά «Εργαζόμενη γυναίκα» πέτυχε να γίνει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού. Συναντήσαμε την Ελένη Ράντου στο γεύμα που παρέθεσε ο ΑΝΤ1 για την επιτυχία της σειράς και μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για το ρόλο της σ’ αυτή, αλλά και για το συνδυασμό καριέρας και οικογένειας.

Φέτος πρωταγωνιστείτε στο «Εργαζόμενο κορίτσι», μια πολυαναμενόμενη σειρά. Πώς νιώθετε που βγήκε τελικά στον αέρα;

«Για κάποιο χρονικό διάστημα πίστευα ότι δεν θα γίνει ποτέ. Δεν υπάρχουν πάντοτε οι κατάλληλες συγκυρίες. Όμως, τελικά, κάθε εμπόδιο για καλό».

Εμφανίζεστε αρκετά σπάνια στην τηλεόραση. Είναι προσωπική επιλογή ή ανάγκη;

«Ανάγκη, ανάγκη... Για να εξηγήσω, δεν είναι σνομπάρισμα, απλώς κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν αλλιώς. Αυτό είναι από ευλογία μέχρι αναπηρία».

Ποια είναι η αγαπημένη σας «Εργαζόμενη γυναίκα»;

«Καθεμία έχει κάτι, γιατί, όταν έχει κοπανηθεί και τόσο καιρό, την αγαπάω καθεμία ξεχωριστά. Ωστόσο, αν ήθελα να ξεχωρίσω κάποια, θα έλεγα την περιπτερού. Μου άρεσε πολύ επίσης η συντάκτρια περιοδικού, γιατί μου θυμίζει πολύ την Ελένη».

Πόσο δύσκολο είναι να υποδύεσαι έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και μια διαφορετική γυναίκα σε κάθε επεισόδιο;

«Είναι ενδιαφέρον, απλώς θέλει χρόνο για να περνάς από τη μία στην άλλη. Και η τηλεόραση δεν σε αφήνει να έχεις το χρόνο με το μέρος σου, τον έχεις απέναντι. Γι’ αυτό τον βρίσκεις καθ’ οδόν. Λογικά θα ήθελε προετοιμασία ενός μήνα για να ετοιμαστεί ο κάθε χαρακτήρας».

Πόσο ταυτίζεται η προσωπικότητα μιας γυναίκας με το επάγγελμά της;

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, μια γυναίκα είναι ουσιαστικά το επάγγελμά της. Πλέον ταυτίζεται πολύ παραπάνω με το επάγγελμά της απ’ όσο νομίζουμε».

Κατά πόσο μια γυναίκα μπορεί να συνδυάσει επιτυχημένη καριέρα και οικογένεια;

«Δεν μπορώ να πω ότι συμβιβάζονται απόλυτα. Γιατί μια μεγάλη αγάπη απαιτεί όλο σου το είναι. Αν συμβιβαστεί με κάτι άλλο, αυτή η μεγάλη αγάπη παύει να τρέφεται».