Πράγματι παντρεύτηκε ο Μπρους Γουίλις!

23.03.2009
Οι φήμες επαληθεύτηκαν, καθώς ο 54χρονος Μπρους Γουίλις διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων του, για να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι φήμες επαληθεύτηκαν, καθώς ο 54χρονος Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων του, την περασμένη Πέμπτη, για ν' ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε το μοντέλο Έμμα Χέμινγκ (Emma Ηeming), που μοιάζει πολύ στην πρώην γυναίκα Ντέμι Μουρ (Demi Moore), στο σπίτι του στα νησιά Τερκς και Κέικος (Turks and Caicos) της Καραϊβικής. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και διατηρούσαν σχέση πάνω από έναν χρόνο.

Η 30χρονη Έμα μεγάλωσε στο Λονδίνο και την Καλιφόρνια και έγινε γνωστή ποζάροντας με τα εσώρουχα της φίρμας "La Senza", ενώ κατά καιρούς έχει δοκιμάσει και τις υποκριτικές ικανότητες.

Σύμφωνα με το Us Weekly η τελετή έγινε στο σπίτι του στάρ στο ιδιωτικό νησάκι Πάρο Κέι (Parrot Cay). O εκπρόσωπος του Μπρους είπε στο περιοδικό: "Το ζευγάρι θα κάνει και πολιτικό γάμο όταν γυρίσει στην Καλιφόρνια".

Η πρώην γυναίκα του Γουίλις, Ντέμι Μουρ και ο άντρας της Άστον Κάτσερ (Ashton Kutcher) που διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον ηθοποιό, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο νησί που αποτελεί ένας από τα πιο ακριβά και πολυτελή θέρετρα στον κόσμο. Επίσης παρούσες στον γάμο ήταν οι τρεις κόρες του Γουίλις, η 20χρονη Ράμερ Γουίλις, η 17χρονη Σκάουτ και η 15χρονη Ταλούλα-Μπελ.

Χθες ο Κούτσερ ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με τον ίδιο να φορά κουστούμι και την Μουρ, με ιδιαίτερα σέξι μπικίνι, αποδεικνύοντας στους δημοσιογράφους ότι παρακολούθησαν το γάμο.

Το ιδιωτικό νησάκι απέχει με ταχύπλοο μόλις 25 λεπτά από το Μαιάμι και το σπίτι του ηθοποιού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου, ενώ διαθέτει δική του παραλία.

Ο 13χρονος γάμος του Μπρους με την Μουρ έληξε το 2000. Όταν το 2007 ρώτησαν τον Μπρους αν θα ξαναπαντρευόταν, είχε πει στην εφημερίδα "Daily Mail": "Θα ήθελα ακόμη έναν γιο ή δύο, μπορεί και τρεις κόρες. Αλλά δεν έχω γνωρίσει την γυναίκα που θα μπορούσα να κάνω μαζί της και άλλα παιδιά. Το καλό με τους άντρες είναι οτι δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος είσαι"!