Πανικός με τραυματίες στην ακρόαση της Τάιρα Μπανκς!

17.03.2009
Η Τζέσικα Παραβάτι ήταν μια από τις χιλιάδες υποψήφιες, που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν μέρος στην οντισιόν για το σώου "America' s Next Top Model" που παρουσιάζει η Τάιρα Μπανκς Tyra Banks, όταν ξέσπασε πανικός, που την έκανε να "φοβηθεί για την ζωή της".

Η Τζέσικα Παραβάτι (Jessica Paravati) ήταν μια από τις χιλιάδες υποψήφιες, που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν μέρος στην οντισιόν για το σώου "America' s Next Top Model" που παρουσιάζει η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks), όταν ξέσπασε πανικός, που την έκανε να "φοβηθεί για την ζωή της".

"Ηταν η πιο τρομακτική στιγμή στην ζωή μου", δήλωσε η 21χρονη κοπέλα στο "People" για το επεισόδιο που άφησε έξι ανθρώπους τραυματισμένους και οδήγησε σε τρεις συλλήψεις.

"Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήταν φριχτό" συνεχίζει η Παραβάτι. Ο πανικός προκλήθηκε όταν κάποια από τις κοπέλες είδε καπνό και ακούστηκαν οι λέξεις "βόμβα" και "όπλα". Φυσικά δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο, αφού ο καπνός προέρχονταν από διερχόμενο αυτοκίνητο που υπερθερμάνθηκε κι ο οδηγός σταμάτησε για να αντιμετωπίσει την βλάβη.

"Ημουν στην αρχή της σειράς όταν είδα καπνό κοντά στο τέλος της γραμμής. "Τότε δημιουργήθηκε πανικός. Οι υποψήφιες άρχισαν να σπρώχνουν και ένοιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω από το βάρος των κοριτσιών που πίεζαν στην προσπάθεια να βρουν διέξοδο από μπροστά. Ακολουθώντας το ένστικτο μου προσπάθησα να τρέξω όπως και οι υπόλοιπες".

Αλλά τελικά η Τζέσικα όπως όλες οι κοπέλες παγιδεύτηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε: "Είχε χαθεί κάθε έλεγχος. Τα μοντέλα φώναζαν για βοήθεια, όλες πίστευαν ότι θα πεθάνουν από ασφυξία. Κάποιες είχαν πέσει κάτω και είχαν ποδοπατηθεί. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο! Είχαμε παγιδευτεί!"

Από θαύμα η νεαρή κοπέλα και επίδοξη "τοπ-μόντελ" δεν τραυματίστηκε χάρη στη φίλη της: "Πιάστηκα από πάνω της και αυτή με αγκάλιασε, για να μην παρασυρθούμε από το πλήθος. Ευτυχώς καταφέραμε να μείνουμε όρθιες, χωρίς να ποδοπατηθούμε"!

Τελικά η ακρόαση αναβλήθηκε, αλλά η υποψήφια νοιώθει τυχερή: "Μπορεί να μην είχα την ευκαιρία να γίνω τοπ-μόντελ, κατάφερα όμως να βγω ζωντανή, και χωρίς να τραυματιστώ. Αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό"!

Η Τάιρα Μπανκς, παρουσιάστρια και παραγωγός του σώου, δήλωσε σχετικά: "Θα φροντίσουμε να δούμε όλες τις κοπέλες που είχαν δηλώσει συμμετοχή και δεν κατάφεραν να φτάσουν στην οντισιόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, επειδή μέσω αυτού του σόου προσπαθώ να επαναπροσδιορίσω τα στάνταρτ της ομορφιάς. Σ' αυτόν, τον 13 κύκλο της εκπομπής, είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε δεκτές και μικρόσωμες κοπέλες, κάτω από το καθιερωμένο ύψος του 1,70. Ελπίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές. Θέλω να δώσω την ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους".

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απίστευτες στιγμές: