Χαροπαλεύει η Νατάσα Ρίτσαρντσον από ατύχημα στο σκι

17.03.2009
Η Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson) τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στον Καναδά.

Η Νατάσσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson) τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στον Καναδά.

Η Αγγλίδα ηθοποιός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ και η κατάσταση της είναι κρίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολούθούν. Η βραβευμένη με Τόνι ηθοποιός, έκανε διακοπές σε πολυτελές χειμερινό θέρετρο στο Κεμπέκ, ενώ ο σύζυγος της, επίσης ηθοποιός Λίαμ Νίσον (Liam Neeson), ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας "Chloe", στο Τορόντο.

"Όταν έμαθε για το ατύχημα της γυναίκα του πέταξε αμέσως για το Μόντρεαλ" δήλωσε εκπρόσωπος της παραγωγής και συνεχίζοντας τόνισε: "Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά ελπίζουμε και προσευχόματε η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος για την οικογένεια".

Η 45χρονη Νατάσα είναι κόρη της ηθοποιού Βανέσα Ρέντγκρειβ (Vanessa Redgrave) και του σκηνοθέτη Τόνυ Ρίτσαρντσον (Tony Richardson). Παντρεύτηκε τον Νίσον το 1994, και έχουν δύο γιούς τον 13χρονο Μάικλ και τον 12χρονο Ντάνιελ.

Κέρδισε βραβείο Τόνι το 1998 για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ "Καμπαρέ". Τον Ιανουάριο, η Ρίτσαρντσον έπαιξε μαζί με την μητέρα της το ρόλο μητέρας-κόρης για μια ειδική βραδιά στο θέατρο Τάιμς-Σκουέρ (Times Square) της Νέας Υόρκης.