Η Λίντσεϊ Λόχαν καταζητείται!

16.03.2009
Το ένταλμα σύλληψης εις βάρος της ηθοποιού, εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή και έχει σχέσει μια παράβαση που έκανε το 2007, όταν συνελλήφθη να οδηγεί μεθυσμένη.

Το ένταλμα σύλληψης εις βάρος της ηθοποιού, εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή και έχει σχέσει μια παράβαση που έκανε το 2007, όταν συνελλήφθη να οδηγεί μεθυσμένη.

Η επικήρυξη, σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου δικαστηρίου του Μπέρβερλι Χιλς ανέρχεται στις 50.000 δολάρια. "Ελπίζουμε ότι η κυρία Λόχαν θα παραδοθεί, για να λυθεί το θέμα όσο τον δυνατόν πιο σύντομα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπέβερλι Χιλς.

Η Λίντσει Λόχαν όμως δεν είναι από τα κορίτσια που συνεργάζονται με τις αρχές. Αυτό τουλάχιστον έχει αποδείξει με την ατίθαση συμπεριφορά της.

Η 22χρονη ηθοποιός που το Νοέμβριο του 2007, καταδικάστηκε σε φυλάκιση μιας μέρας επειδή οδηγούσε μεθυσμένη, αλλά έμεινε πίσω από τα σίδερα της φυλακής μόλις 84 λεπτά, λόγω... έλλειψης χώρου, δεν "έβαλε μυαλό".

Συνέχισε να οδηγεί εκτός ορίων, με αποτέλεσμα να συνελήφθη άλλες δύο φορές: μία τον Μάιο μετά από τρακάρισμα με το αυτοκίνητό της και άλλη μία Ιούλιο, μετά από καταδίωξη των αστυνομικών στους δρόμους του Λος Αντζελες. Ως αποτέλεσμα, της απαγορεύτηκε να οδηγεί παρά μόνο για να πηγαίνει στη δουλειά της.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο λόγος της πρόσφατης επικήρυξης της Λόχαν είναι η παραβίαση αυτής της απαγόρευσης, αφού υποτίθεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα οδήγησε μέχρι το Λας Βέγκας.

Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για τον λόγο του εντάλματος. Ο εκπρόσωπος της Λόχαν, δεν θέλησε κάνει δηλώσεις κι έτσι κανείς δεν γνωρίζει πώς θα κινηθεί η ίδια. Ο δικηγόρος της, ωστόσο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι: "Πρόκειται περί παρεξηγήσεως! Η κυρία Λόχαν δεν έχει καμιά εκκρεμότητα με τον νόμο και είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα λυθεί στο δικαστήριο στις αρχές της εβδομάδας".

Το σίγουρο είναι οτι μετά την έκδοση του εντάλματος η Λόχαν δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθεάθη να πίνει παρέα με άλλες δύο φίλες της στο δημοφιλές κλαμπ του ξενοδοχείου Chateau Marmont, ενώ λίγες ώρες αργότερα στη 1:45 το πρωί, πήγε στο σπίτι του Τζακ Νικολσον και του χτυπούσε τα κουδούνια μέχρι να της ανοίξει. Εκείνος για να την ξεφορτωθεί, έβαλε τους σεκιούριτι του να την πιάσουν και να την οδηγήσουν της συντρόφου της, Σαμάνθα Ρόνσον.

Στη συνέχεια, το Σάββατο το πρωί, οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία επειδή άκουσαν ένα τρικούβερτο καυγά ανάμεσα στη Ρόνσον και την Λόχαν, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να σπάσει κι ένα τζάμι από την εκτόξευση βάζου.