Άκυρο το ντουέτο Ριάνα & Κρις Μπράουν

16.03.2009
Η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν(Chris Brown) δεν ηχογραφούν ντουέτο με τον παραγωγό Πόλοου Ντα Ντόου (Polow Da Dow).

Η δισκογραφική εταιρεία του περιβόητου διδύμου, διαψεύδει την είδηση σχετικά με το ντουέτο που ηχογραφούν η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν(Chris Brown) με παραγωγό τον Πόλοου Ντα Ντον (Polow Da Don).

H εκπρόσωπος του Ντα Ντον, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συναντήθηκε με το ζευγάρι σε στούντιο της Σάντα Μόνικα στις αρχές της περασμένης εβδομάδας: "Τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή" δήλωσε η εκπρόσωπος του παραγωγού, Λάουρα Ράιτ (Laoura Wright).

"Tο ντουέτο ηχογραφήθηκε πολύ πριν το επεισόδιο του ξυλοδαρμού. Το θέμα του μπορεί να είναι επίκαιρο, αλλά εχεί γραφτεί εδώ και καιρό".

"Το τραγούδι μιλάει για το πώς μια σχέση γίνεται όλο και πιο δυνατή με την πάροδο του χρόνου" αποκάλυψε άνθρωπος που το έχει ακούσει: "Αρχικώς προοριζόταν αποκλειστικά για την Ριάνα, αλλά στην πορεία προέκυψε η συνεργασία με τον Κρις" .

Ο Ντα Ντον, που έχει δουλέψει με το συγκρότημα Pussycat Dolls, και τον ράπερ Άσερ (Usher), ευχήθηκε τα καλύτερα στους δύο τραγουδιστές: "Η καρδιά μου είναι μαζί τους. Ελπίζω να ξεπεράσουν αυτό που συνέβη μεταξύ τους. Είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες, και συνεργάτες και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά".

Ο Μπράουν έδειρε την σύντροφο του Ριάνα στις 8 Φεβρουαρίου στο Λος- Αντζελες. Λίγες ώρες μετά παραδόθηκε στην αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 50.000 δολάρια. Στις 5 Μαρτίου στο δικαστήριο κατηγορήθηκε για δύο κακουργήματα και πήρε αναβολή μέχρι τις 6 Απριλίου. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες.