"Έλεος" ζητάει η Κέιτι Χολμς!

03.03.2009
Η Κέιτι Χόλμς παραδέχεται ότι η ιδέα της μητρότητας πάντα την τρόμαζε: "Τις πρώτες μέρες που γέννησα την Σούρι, κοιμόμουν δίπλα της για να είμαι σίγουρη ότι αναπνέει", εξομολογείται στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Glamour.

Η Κέιτι Χόλμς (Kate Holmes) παραδέχεται ότι η ιδέα της μητρότητας πάντα την τρόμαζε: "Τις πρώτες μέρες που γέννησα την Σούρι (Suri), κοιμόμουν δίπλα της για να είμαι σίγουρη ότι αναπνέει", εξομολογείται στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Glamour.

"Σιγά-σιγά άρχισα να προσαρμόζομαι. Ευτυχώς ο Τομ (Tom Gruise), ήταν πολύ υποστηριχτικός. Ακόμη και όταν κυκλοφορούσαν φήμες για την Σούρι -μετά την γέννηση της το 2006- ότι δεν υπήρχε καν, ο Τομ της έλεγε να μην ανησυχεί:

"Ελεγαν διάφορα απαίσια πράγματα για το παιδί μου. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου και κάποια στιγμή είπα: Φτάνει πιά! Ο Τόμ όμως, με συμβούλεψε να κρατήσω την ψυχραιμία μου: 'Αλλάζουμε πάνες δεν θέλω να ταράζεσαι', μου έλεγε, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κλείσω τα αυτιά μου σε αυτά που λέγονταν.

Σαν μητέρα της Σούρι ήθελα να αντιδράσω και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Η κόρη μου θα ήθελα να ξέρει ότι η μαμά της είναι δυνατή και αν κάποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί της"!

Η Χόλμες μιλάει με θαυμασμό για την κόρη της: "Εχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα αν και είναι ακόμη τόσο μικρή. Είναι αυτόνομη και έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ". Ωστόσο, η κυρια Κρουζ, σπεύδει επίσης να διαψεύσει τις φήμες ότι περιμένει δεύτερο παιδί: "Δεν είμαι έγκυος", δηλώνει.

Ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου, τι θα ήθελε να διαμηνύσει σε αυτούς που σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις, η Κέιτ τους προσκάλεσε σπίτι της: "Μπορούν να έρθουν να φάμε μαζί! Να δούν και μόνοι τους πώς είναι η οικογενειακή μας ζωή. Μας αρέσει να απολαμβάνουμε την θαλπωρή του σπιτιού".

Στον ελεύθερο χρόνο του το ζεύγος Κρούζ επικεντρώνει την προσοχή του στην κόρη του αλλά και την μαγειρική: "Παίζουμε επιτραπέζια, αλλά και τα "Τρία γουρουνάκια", όπου η Σούρι κάνει τον Κακό Λύκο. Ο Τομ της διαβάζει ιστορίες και όλοι γελάμε, ενώ δεν λείπουν και οι φορές που χορεύουμε, όταν ακούμε τραγούδια που μας αρέσουν.

Ο Τομ Κρουζ έχει χόμπι την μαγειρική. Σπεσιαλιτέ του είναι τα μακαρόνια καρμπονάρα: "Ξέρει ακριβώς πώς θα τα κάνει. Εχει μάλιστα εφεύρει μια δική του εκδοχή. Η επιτυχία βασίζεται στη χρονική στιγμή που θα προσθέσει το αυγό". Η Χόλμς παραδέχεται ότι η ίδια δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στην κουζίνα: "Δεν μαγειρεύω συχνά, αλλά μερικές φορές μπορεί να φτιάξω μικρά κεκάκια".

Η ηθοποιός που σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της κωμωδίας "The Extra Man in New York City", αρνείται ότι έχει κουραστεί από τη δημοσιότητα της ζωής του Κρουζ.

"Από μικρή ήξερα με τι θέλω να ασχοληθώ. Ετσι έκανα ότι μπορούσα για φτάσω το στόχο μου. Όταν γνώρισα τον Τομ κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωή μου και θα παντρευτούμε. Κουβαλάει μια μεγάλη ζωή, δεν μπορείς να την διαγράψεις. Παντρεύεσαι και αυτή μαζί, έτσι φροντίζω να είμαι πάντα στο πλευρό του, να τον υποστηρίζω.

Λειτουργούμε σαν ομάδα, έχω ένα συνέταιρο και πρέπει να κάνουμε μια δουλειά"! Οσο για τη διαφορά ηλικίας, η Κέϊτ δηλώνει ότι δεν την έχει απασχολήσει:

"Το ξέρω ότι σε πολλούς αυτό θα φαίνεται παράξενο αλλά δεν νοιώθω ότι ο Τομ είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος μου. Λειτουργεί σαν συνομήλικος, έχει μια αστείρευτη ενέργεια και πολλές φορές δυσκολεύομαι να τον ακολουθήσω".

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν θυμάται τότε που έβλεπε το "Top Gun "και έλεγε στην αδερφή της: "Αυτόν θα τον παντρευτώ! Από τότε ήμουν πολύ σίγουρη γι΄αυτό"!

Και καθώς πλησιάζει η τρίτη επέτειος του γάμου τους, η Κέιτ εκφράζει την επιθυμία να την γιορτάσουν: "Στην Ρώμη, την πόλη που παντρευτήκαμε και επισκεφτήκαμε σαν ζευγάρι για πρώτη φορά"!