Επανασύνδεση Ριάνα-Μπράουν: οι συγγενείς αγωνιούν!

03.03.2009
Παρά τον σάλλο που προκάλεσε στον τύπο, τα πρωτοσέλιδα και τις σοκαριστικές φωτογραφίες, το βίαιο επεισόδιο που έστειλε τη Ριάνα στο νοσοκομείο δεν ήταν αρκετό για να την κρατήσει μακριά από τον Κρις Μπράουν!

Παρά τον σάλλο που προκάλεσε στον τύπο, τα πρωτοσέλιδα και τις σοκαριστικές φωτογραφίες, το βίαιο επεισόδιο που έστειλε τη Ριάνα (Rihanna) στο νοσοκομείο δεν ήταν αρκετό για να την κρατήσει μακριά από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown)! Έτσι, όπως δημοσίευσε πρώτο το περιοδικό UsMagazine, από το περασμένο σαββατοκύριακο το νεαρό ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 19χρονο τραγουδιστή -την παραμονή της απονομής των βραβείων Γκράμι (Grammy)- η 21χρονη Ριάνα, τον συγχώρησε και γύρισε κοντά του. Η επανασύνδεση έγινε στο Μαϊάμι, στη πολυτελή βίλα του ράπερ Σον Ντίντι Κομπς (Sean "Diddy" Kombs).

Το ζευγάρι, έμεινε μακριά από τον πολύ κόσμο, έτσι ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο να φωτογραφηθεί μαζί. Παρόλα αυτά ο Κρις Μπράουν ήταν πιο εκδηλωτικός καθώς εντοπίστηκε να κάνει τζετ σκι και να συζητά με φίλη του, ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος.

Όμως η είδηση της επανασύνδεσης, απογοήτευσε την οικογένεια αλλά και τους θαυμαστές της τραγουδίστριας. Ενας συγγενής της Ριάνα δήλωσε στο περιοδικό "People":

"Ολοι περίμεναν ότι θα έκαναν τουλάχιστον ένα διάλειμμα για να ηρεμήσουν. Κανείς δεν τους θέλει μαζί. Δεν πρέπει να ξανακάνει το ίδιο λάθος και να περάσει την ίδια δοκιμασία". Απογοητευμένος φάνηκε και ο πατέρας της Ριάνα, Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty), δήλωσε όμως ότι θα την στηρίξει:

"Αγαπώ την κόρη μου και όποιο δρόμο και αν επιλέξει, σωστό ή λάθος, θα είμαι δίπλα της! Αν τον θέλει ακόμη, μετά από όσα έγιναν, τι να κάνω; Θα την υποστηρίξω, αλλά ελπίζω σύντομα να καταλάβει το λάθος της. Είμαστε οικογένεια και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι"!

Όταν τον ρώτησαν ποια είναι η γνώμη του για τον Κρίς Μπράουν, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τον σύντροφο της κόρης του.

Έξαλλοι με την επανασύνδεση δεν είναι μόνο οι γονείς της Ριάνα, αλλά και οι θαυμαστές της. Πολλοί από τους οποίους δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους, μέσα από μηνύματα στο ίντερνετ: "Το ξύλο, είναι ξύλο. Τι παράδειγμα δίνετε στους νέους;" έγραφε μια θαυμάστρια.

Ενώ μια άλλη ήταν ακόμη μια καυστική: "Ολοι οι βίαιοι άντρες πανηγυρίζουν. Αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα για όλες τις γυναίκες του κόσμου". "Βλακεία... έκανε μεγάλη βλακεία. Σιχαίνομαι τέτοιες γυναίκες", συμπλήρωσε μια πρώην οπαδός της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, η Ριάνα που δεν φαίνεται να πτοείται από τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, σκοπεύει να συνοδεύσει τον Κρις Μπράουν, στην ακρόαση του δικαστηρίου που θα γίνει στις 5 Μαρτίου.

Το ίδιο και περισσότερο άνετος είναι και ο Μπράουν που μοιάζει να έχει ξαναβρεί το κέφι του, αφού όλο το Σαββατοκύριακο σάρωνε τα κύματα με το τζετ-σκι του, διασκεδάζοντας με τους φίλους του στον κήπο της βίλας του ράπερ.

Η Ριάνα παρέμενε κλεισμένη μέσα, μια και οι φωτογράφοι καραδοκούσαν για ένα τρυφερό ενσταντανέ. Μετά το επεισόδιο τους ξυλοδαρμού έχουν γίνει το πιο "περιζήτητο ζευγάρι" από τους παπαράτσι. Μάλιστα, ακούγεται ότι η πρώτη κοινή τους φωτογραφία μπορεί να φτάσει στην τιμή των 100.000 δολαρίων!