Ο Κρις Μπράουν ζητάει συγνώμη στη Ριάνα

16.02.2009
Το "κάλιο αργά παρά ποτέ" φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Κρις Μπράουν, που περίμενε μια εβδομάδα μετά την βίαιη επίθεση εναντίον της συντρόφου του Ριάνα για να λύσει την σιωπή του για να ζητήσει συγνώμη.

Το "κάλιο αργά παρά ποτέ" φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Κρις Μπράουν (Chris Brown), που περίμενε μια εβδομάδα μετά την βίαιη επίθεση εναντίον της συντρόφου του Ριάνα (Rihanna) για να λύσει την σιωπή του για να ζητήσει συγνώμη.

"Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω την λύπη και την μεταμέλεια μου για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας", είπε ο 19χρονος τραγουδιστής της R&B σε δήλωση του που δόθηκε στον Τύπο.

"Έχω ζητήσει την συμβουλή και την υποστήριξη της εκκλησίας, της μητέρα και των αγαπημένων μου. Ελπίζω ότι η επικοινωνία με τον Θεό, θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος άνθρωπος" συνεχίζει η ανακοίνωση του Μπράουν.

Στο ίδιο κείμενο, προσπαθεί να βελτιώσει την επιβαρυμένη εικόνα του, τονίζοντας ότι πολλές από τις λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν ήταν δημιουργήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων:

"Τα περισσότερα από αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν είναι ψευδή. Αλλά δεν μπορώ να δώσω την πραγματική διάσταση για ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Επίσης τα διάφορα δημοσιεύματα με την υπογραφή μου που εμφανίζονται σε πολλά blogs και το Fecebook, δεν προέρχονται από εμένα, αλλά είναι "κατασκευασμένα" από κάποιους κακεντρεχείς που θέλουν να με δυσφημίσουν ακόμη περισσότερο", καταλήγει η ανακοίνωση.

Η καθυστερημένη εκδήλωση μεταμέλειας του νεαρού τραγουδιστή είναι προφανώς αποτέλεσμα της συνεργασίας του με μεγάλη εταιρεία δημοσίων σχέσεων που ειδικεύεται στη διαχείριση κρίσεων, την οποία προσέλαβε για να τον βοηθήσει στην υπόθεση.

O Μπράουν παραδόθηκε στην αστυνομία στις 8 Φεβρουαρίου, αφού έδειρε μέσα στο αυτοκίνητο του την φίλη του και δημοφιλή τραγουδίστρια Ριάνα. Μετά το βίαιο επεισόδιο ακύρωσαν και οι δύο τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα βραβεία Γκράμι (Grammy). Μέχρι πρότινος ο Μπράουν είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ η Ριάνα σύμφωνα με το περιοδικό People, έχει βρει καταφύγιο στο πατρικό της στα Μπαρμπάντος.

Ο Μπράουν κυκλοφορεί προσωρινά ελεύθερος, έχοντας καταβάλει εγγύηση 50.000 δολαρίων, εν αναμονή της δίκης του που έχει οριστεί για τις αρχές Μαρτίου. Κάποιοι από τους συναδέλφους του προσπαθούν να τον υποστηρίξουν, όπως ο τραγουδιστής του hip-hop Κέινι Γουέστ (Kanye West) που δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας ηχογράφησης: "Γιατί δεν τον αφήνουμε λίγο ήσυχο";

Εντωμεταξύ, ο πατέρας της Ριάνα, Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty) του στέλνει το μήνυμα: "Ελπίζω να πήρε το μάθημα του και να μην ξανακάνει το ίδιο σε άλλη γυναίκα!".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε προηγούμενη δήλωση του Μπράουν για το πώς προσπαθεί να εμπνεύσει τους θαυμαστές του να είναι καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη μουσική του.