Μια ηθοποιός νταντά του μωρού της

04.02.2009
Μπορεί να συνεχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα και να διανύει μια εύκολη εγκυμοσύνη, ωστόσο η σκέψη της είναι πάντα στο μωρό της, που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Μπορεί να συνεχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα και να διανύει μια εύκολη εγκυμοσύνη, ωστόσο η σκέψη της είναι πάντα στο μωρό της, που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες. Ο λόγος για την Αγγελική Δαλιάνη, που έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Μάνο Παπαγιάννη. Αρχής γενομένης λοιπόν από την νταντά της κόρης της, την οποία έψαχνε εδώ και δύο περίπου μήνες.

Η ηθοποιός μάλιστα στην προσπάθειά της να βρει εκείνη που θα της εμπνέει εμπιστοσύνη είδε όχι μία και δύο, αλλά πάρα πολλές κοπέλες, τις οποίες πέρασε από οντισιόν. Τελικά, βρήκε την κατάλληλη νταντά στο πρόσωπο μιας νεαρής ηθοποιού. Το 20χρονο κορίτσι από την αρχή κέρδισε τη συμπάθειά της, ωστόσο η Αγγελική δεν ήθελε να πάρει βιαστικές αποφάσεις. Έτσι, είδε και άλλες κοπέλες που θα μπορούσαν να προσέχουν το μωρό της, ενώ παράλληλα συζήτησε αυτό το θέμα και με το σύντροφό της Μάνο Παπαγιάννη. Δεν συμπάθησε όμως καμία από τις κοπέλες που είδε όσο τη νεαρή ηθοποιό. Εντέλει, έπειτα από αρκετά ραντεβού ανακοίνωσε με χαρά σε εκείνη ότι θα είναι η νταντά του μωρού της. Η κοπέλα ενθουσιάστηκε μόλις την άκουσε και δεν βλέπει την ώρα να γεννηθεί για να αρχίσει το ντάντεμα της κόρης της «Μαρίας της άσχημης»!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ