Ο Sakis ζήλεψε τον Πιτ

03.02.2009
Τι συνδέει τον Μπραντ Πιτ με τον Σάκη Ρουβά; Ποιο πολύτιμο δώρο» του έκανε ο Χολιγουντιανός σταρ, που θα τον φέρει πιο κοντά σε ένα μεγάλο του όνειρο;

Τι συνδέει τον Μπραντ Πιτ με τον Σάκη Ρουβά; Ποιο πολύτιμο δώρο» του έκανε ο Χολιγουντιανός σταρ, που θα τον φέρει πιο κοντά σε ένα μεγάλο του όνειρο; Τι θα κάνει ο Σάκης μετά τη Eurovision και το κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό; Το ΛΟΙΠΟΝ έμαθε όλα τα μυστικά του ποπ σταρ, που θα τον φέρουν κατευθείαν στο Χόλιγουντ! Ο μεγάλος δάσκαλος της υποκριτικής Χάουαρντ Φάιν, που έχει κάνει number one τον Μπραντ Πιτ και τον πάει με χίλια για το Όσκαρ χάρη στην «Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», έχει αναλάβει εδώ και καιρό και τον Σάκη Ρουβά. Γι αυτό και συχνά ο Έλληνας ποπ σταρ ταξιδεύει στο Λος Άντζελες, όπου παραμένει αρκετές μέρες. Θέλει να βελτιώσει με τη βοήθεια του «μάγου» Χάουαρντ Φάιν τις υποκριτικές του ικανότητες, ο οποίος έχει αναλάβει και την Τζένιφερ Λόπεζ, κάνοντας θαύματα με το υποκριτικό της ταλέντο. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, o Σάκης, που έχει αποφασίσει όχι μόνο να συνεχίσει στον κινηματογράφο, αλλά και να πρωταγωνιστήσει πλέον σε μια ταινία χολιγουντιανών προδιαγραφών που θα πουληθεί και στο εξωτερικό, έβαλε λυτούς και δεμένους να πείσουν τον πολυάσχολο με τους σταρ του Χόλιγουντ δάσκαλο της υποκριτικής να αναλάβει την κινηματογραφική του «εκπαίδευση». Κι αυτό γιατί ο Σάκης πολύ πριν τελειώσει το «Αlter Εgo», που... έκοψε 600.000 εισιτήρια και θεωρήθηκε εισπρακτική επιτυχία, είχε αποφασίσει το επόμενο βήμα του.

Πρόκειται για άλλη μια ταινία, στην οποία θα μπορέσει πλέον να δείξει μόνο το υποκριτικό του ταλέντο, αφού δεν θα τραγουδάει. Με άκρα μυστικότητα προωθεί εδώ και καιρό το σχέδιό του και ήδη έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση.

Έχει άσους στο μανίκι
Ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε αρκετές φορές στο Λος Άντζελες και δούλεψε σκληρά με τον Χάουαρντ Φάιν, που ως έμπειρος δάσκαλος της υποκριτικής είδε ότι ο Έλληνας τραγουδιστής δεν έχει μόνο τη στόφα του σταρ, αλλά και ταλέντο, που, αν το ξεδιπλώσει, μπορεί άνετα να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Κι αυτό είναι το μεγάλο όνειρο του Σάκη.

Ο παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Σάκη αναμένεται να έχει πολυδάπανα γυρίσματα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, τα οποία θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τη Eurovision. Τότε αναμένεται στην Ελλάδα και ο Χάουαρν Φάιν, ενώ διευθυντής παραγωγής θα είναι ένα άλλο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, ο Χούλιο Κάρο, γνωστός από την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» με τη Νία Βαρντάλος. Αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για το αν ο σκηνοθέτης θα είναι Έλληνας ή ξένος, ενώ το στόρι υπογράφει ο σεναριογράφος Νίκος Κατράκης, που είναι σύμβουλος προγράμματος του Alpha και γερό «χαρτί», καθώς έχει πετυχημένες δουλειές στο ενεργητικό του στην τηλεόραση.

Η υπόθεση της ταινίας κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό, αν και έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι ερωτική με τον τίτλο «Απλά ερωτευμένος».

Ο... ρόλος της Κάτιας
Όσο για τη συμπρωταγωνίστρια του Σάκη; Αυτό είναι το δυσκολότερο σημείο του όλου εγχειρήματος, αφού το μυαλό όλων πάει στην Κάτια Ζυγούλη, αλλά εκείνη, παρόλο που κάνει μαθήματα υποκριτικής, δεν νιώθει έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Από την άλλη, επηρεάζει πάρα πολύ τον Σάκη και οι υποψήφιες έχουν να αντιμετωπίσουν και τη δική της κρίση. Κι επειδή η Κάτια είναι όχι απλώς ερωτευμένη, αλλά πολύ ερωτευμένη με τον Σάκη, όπως κι εκείνος άλλωστε, θα περάσει από ψιλό κόσκινο τις υποψήφιες. Αρκετά ονόματα Ελληνίδων ωραίων πρωταγωνιστριών έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά έχουν απορριφθεί εν μια νυκτί, ενώ αναζητείται και ξένη σταρ ή ένα νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει τον Σάκη και θα παίξει μαζί του ερωτικές σκηνές. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Έλληνας σταρ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και η αμοιβή του ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ. Στη συγκεκριμένη ταινία ο Σάκης μας επιφυλάσσει μια έκπληξη, καθώς θα παίξει κόντρα ρόλο και έθεσε ως όρο ότι δεν θα υποδυθεί τον τραγουδιστή.

Αυτές τις μέρες γίνονται οι τελικές συζητήσεις για να βρεθεί η συμπρωταγωνίστριά του και να κλειστεί το υπόλοιπο καστ της ταινίας, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, λόγω της φιλικής σχέσης που έχει ο Χάουαρντ Φάιν με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος λατρεύει την Ελλάδα, είναι πολύ πιθανό στην πρεμιέρα να τον δούμε αγκαλιά με τον Σάκη στο μεγάλο άλμα του τελευταίου για το Χόλιγουντ.