Μάγδα Τσαγγάνη: "Ελληνίδα πεθερά σε τούρκικο σίριαλ"

04.02.2009
Το μπρίο, η τσαχπινιά, αλλά κυρίως το ταμπεραμέντο της ήταν αυτά που έκαναν Τούρκους τηλεοπτικούς παραγωγούς να επιλέξουν τη γνωστή ηθοποιό να παίξει σε ένα σίριαλ της γείτονος.

Το μπρίο, η τσαχπινιά, αλλά κυρίως το ταμπεραμέντο της ήταν αυτά που έκαναν Τούρκους τηλεοπτικούς παραγωγούς να επιλέξουν τη γνωστή ηθοποιό να παίξει σε ένα σίριαλ της γείτονος.

Μάθαμε από το φιλικό περιβάλλον της γλυκιάς ηθοποιού Μάγδας Τσαγγάνη πως είχε πρόταση να παίξει σε σίριαλ της Τουρκίας και θελήσαμε να το επιβεβαιώσουμε επικοινωνώντας μαζί της. Κάτι που δεν μας δυσκόλεψε, αφού η ηθοποιός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους και είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε οτιδήποτε τη ρωτήσουμε.

Είναι αλήθεια, Μάγδα, ότι δέχθηκες πρόταση να παίξεις σε σίριαλ της Τουρκίας;

«Ναι, είναι αλήθεια, αλλά πότε το μάθατε; Μόλις προχθές μου έγινε η πρόταση...».

Πώς προέκυψε αυτό;

«Δέχτηκα ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Συνήθως δεν σηκώνω αυτές τις κλήσεις. Απάντησα όμως από ένστικτο. Ήταν μια Ελληνίδα παραγωγός, η οποία συνεργάζεται με παραγωγές στην Τουρκία και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να παίξω σε τέσσερα επεισόδια σε μια νέα σειρά που ετοιμάζουν».

Πώς αντέδρασες;

«Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Όταν κατάλαβα, όμως, πως το εννοεί, ρώτησα λεπτομέρειες. Θέλουν να παίξω μια Ελληνίδα πεθερά».

Και πότε θα βρεθείς στην Τουρκία για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

«Δεν απάντησα θετικά ακόμα. Ζήτησα λίγες μέρες να το σκεφτώ».

Μα είναι δυνατόν να το σκέφτεσαι;

«Φοβάμαι τα αεροπλάνα. Έχω μπει ελάχιστες φορές, και αυτό σε πολύ μεγάλη ανάγκη».

Αν, λοιπόν, η ηθοποιός ξεπεράσει τη φοβία της, τότε την ερχόμενη σεζόν θα τη δούμε σε τηλεοπτική σειρά της Τουρκίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ