Η Μπάστα στις «Μούσες» του Λαζαρίδη

02.02.2009
Αυτό θα πει αγάπη! Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε πριν από λίγες μέρες τη Σάσα Μπάστα. Το μοντέλο-τραγουδίστρια δεν πίστευε στα αφτιά της όταν άκουσε από τα χείλη του αγαπημένου της Θοδωρή Λανταβού πως σκοπεύει να της κάνει ένα σούπερ δώρο: ένα νυχτερινό κέντρο για να τραγουδάει ως πρώτο όνομα!

Αυτό θα πει αγάπη! Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε πριν από λίγες μέρες τη Σάσα Μπάστα. Το μοντέλο-τραγουδίστρια δεν πίστευε στα αφτιά της όταν άκουσε από τα χείλη του αγαπημένου της Θοδωρή Λανταβού πως σκοπεύει να της κάνει ένα σούπερ δώρο: ένα νυχτερινό κέντρο για να τραγουδάει ως πρώτο όνομα! Ένα νυχτερινό κέντρο για τη Σάσα του λοιπόν θέλει να αποκτήσει ο Θοδωρής, Λανταβός. Και όχι όποιο κι όποιο, αλλά θέλει να τη δει πρώτο όνομα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Μούσες» του αποθανόντα Μπάμπη Λαζαρίδη. Αν και δεν είναι το μοναδικό μαγαζί που έχουν δει Σάσα και Θοδωρής και οι δύο συμφώνησαν πως η καλύτερη ευκαιρία είναι οι «Μούσες», που, όπως ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, θα πουληθούν. Ο επιχειρηματίας γνώριζε εδώ και καιρό ότι η Σάσα ήθελε να δει το όνομά της να φιγουράρει πρώτο στη μαρκίζα και όταν άκουσε για την πώληση του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου, αποφάσισε να το αγοράσει και να της το κάνει δώρο προτείνοντάς της επίσης να παντρευτούν. Φυσικά, η Σάσα ενθουσιάστηκε τόσο για το νυχτερινό κέντρο όσο και για την πρόταση που της έκανε

ο αγαπημένος της για να μοιραστούν τη ζωή τους από δω και πέρα. Ο Θοδωρής Λανταβός θέλησε να της δείξει την αγάπη του και η Σάσα, συγκινημένη από την κίνηση αυτή του αγαπημένου της, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, αποδεχόμενη την πρόταση γάμου. Μάλιστα, έχουν ορίσει ήδη τις ημερομηνίες. Οι δυο τους άλλωστε βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σχέσης τους και θέλουν πολύ να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Σύμφωνα με τις φήμες, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του καλοκαιριού, με πιθανότερη ημερομηνία τη 12η Ιουλίου.

Δέσποινα Κωστορρίζου