Μια δυσάρεστη συνάντηση για την Μπρίτνεϊ.

14.01.2009
Εκεί που η Μπρίτνεϊ ήταν σαν την καλή χαρά μετά τη μετακόμιση της στο καινούργιο της σπίτι στην περιοχή Καλαμπάσας, την βρήκε κεραμίδα κατακούτελα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Εκεί που η Μπρίτνεϊ ήταν σαν την καλή χαρά μετά τη μετακόμιση της στο καινούργιο της σπίτι στην περιοχή Καλαμπάσας, την βρήκε κεραμίδα κατακούτελα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η ποπ σταρ ήθελε από καιρό να αλλάξει σπίτι, καθώς το προηγούμενο όπου έμενε της προκαλούσε δυσάρεστες αναμνήσεις. Στόχος της ήταν να βρει καινούργια στέγη σε μια πιο ήσυχη γειτονιά από την προηγούμενη, κοντά σε κάποιο πάρκο για να παίζουν τα παιδιά.

Αφού λοιπόν, η 27χρονη τραγουδίστρια βρήκε το σπίτι που ήθελε, του οποίου η αξία εκτιμάται σε 8,9 εκατ. δολάρια και το έδειξε στους γιους της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς, άρχισε να μετακομίζει, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς στην αποκατάσταση της ισορροπίας στη ζωή της.

Προχτές το βράδυ όμως, βγαίνοντας για φαγητό την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Καθώς επρόκειτο απλώς για μα καθημερινή έξοδο, η Μπρίτνεϊ ήταν εντελώς απεριποίητη και για αποφύγει τα φλας που καραδοκούν διάλεξε ένα μικρό ισπανικό εστιατόριο του δυτικού Χόλιγουντ, όπου εμφανίστηκε με τη μητέρα της, Λιν γύρω στις 10 μ.μ. Ωστόσο, μόλις πέρασαν την πόρτα, έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ο οποίος δειπνούσε ήδη εκεί με την αγαπημένη του, Τζέσικα Μπίελ.

"Η Τζέσικα ήταν μια κούκλα", ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας: "Αντίθετα, η Σπίαρς είχε τα χάλια της, σκεπτόμενη ότι μάλλον δεν πρόκειται να συναντήσει κάποιον, αφού το εστιατόριο δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές".

Όμως, καθώς ο χώρος είναι πάρα πολύ μικρός, η κατάσταση ήταν πολύ αμήχανη: "Η Τζέσικα κι ο Τζάστιν έμοιαζαν να θέλουν να κρυφτούν κάτω απ' το τραπέζι για να την αποφύγουν. Όμως η Σπίαρς έφυγε μετά από μισή ώρα και μετά από λίγο το ίδιο έκαναν κι εκείνοι", συνεχίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ της Μπρίτνεϊ για το MTV, ο χωρισμός της με τον Τίμπερλεϊκ το 2002 την είχε τσακίσει: "Ο Τζάστιν ήταν μέρος της επιτυχίας μου", εξηγεί η Σπίαρς στο ντοκιμαντέρ. "Έτσι, όταν έφυγε, άρχισα ν' αναρωτιέμαι τι θα απογίνω".

Ο Τίμπερλεϊκ απ' τη μεριά του δήλωσε το 2007 στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι δεν νιώθει "παρά αγάπη" για την πρώην του, την οποία είχε γνωρίσει στο New Mickey Mouse Club, στα μέσα της δεκαετίας του '90.