Η Μέγκαν Φοξ νιώθει άντρας!

14.01.2009
Η πανέμορφη ηθοποιός και πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για πολλούς, Μέγκαν Φοξ δήλωσε πρόσφατα ότι όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη νιώθει ότι μοιάζει με γερασμένο άντρα και συγκεκριμένα με τον 72χρονο σήμερα, ηθοποιό του M*A*S*H, Άλαν Άλντα.

Η πανέμορφη ηθοποιός και πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για πολλούς, Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε πρόσφατα ότι όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη, νιώθει ότι μοιάζει με γερασμένο άντρα και συγκεκριμένα με τον 72χρονο σήμερα, ηθοποιό του M*A*S*H, Άλαν Άλντα.

Παρότι στην πρόσφατη εμφάνισή της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θάμπωσε με τη λάμψη της πολλές από τις ομορφότερες ηθοποιούς της γενιάς της, η ίδια δεν ένιωθε καθόλου ελκυστική και δήλωσε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν να διασχίσει το κόκκινο χαλί: "Είμαι σίγουρη ότι είμαι σωσίας του Άλτνα. Είμαι τραβεστί. Είμαι άντρας. Η ανασφάλειά μου με πονάει πολύ. Μου έρχεται να κάνω εμετό. Νιώθω τρομοκρατημένη και ντρέπομαι που είμαι εδώ τώρα".

Δυστυχώς οι ανασφάλεια της Φοξ ενισχύθηκε και από το αστείο αντρικού περιοδικού, το οποίο αντλώντας έμπνευση από ανάλογες προηγούμενες δηλώσεις της, την περιέλαβε στη λίστα "Άντρες της Χρονιάς, 2008".

Ωστόσο, οι εμμονές της 22χρονης Μέγκαν δεν περιορίζονται στο πρόσωπό της, αφού αμέσως μετά αναφέρθηκε στο στήθος της, αποκαλύπτοντας ότι ζηλεύει το στήθος της Σάλμα Χάγιεκ. Μάλιστα καθώς η Χάγιεκ περνούσε από δίπλα της η Φοξ την έδειξε, σχολιάζοντας: "Θέλω πολύ το στήθος της. Έχει το πιο καταπληκτικό στήθος απ' όλες".

Απ' ότι φαίνεται ο αρραβωνιαστικός της, μουσικός Μπράιαν Όστιν Γκριν δεν την βοηθάει και πολύ να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι την άφησε να πάει μόνη της στην απονομή προτιμώντας να κάτσει σπίτι για να δουλέψει τη μουσική του: "Δεν θέλει να εμφανίζεται ως συνοδός μου", εξήγησε η πρωταγωνίστρια των Transformers: "Είναι άντρας. Έχει εγωισμό".