Οι Μπραντζελίνα μετακόμισαν στο Βερολίνο!

24.09.2008
Το ζεύγος Μπραντζελίνα διαψεύδει έμπρακτα τις φήμες περί χωρισμού του, μετακομίζοντας οικογενειακώς στο Βερολίνο για τρεις μήνες.



Το ζεύγος Μπραντζελίνα διαψεύδει έμπρακτα τις φήμες περί χωρισμού του, μετακομίζοντας οικογενειακώς στο Βερολίνο για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα υποτίθεται ότι η Αντζελίνα Τζολί ήταν έξαλλη με τον Μπραντ Πιτ και απείλησε να τον αφήσει, επειδή εκείνος άρχισε να ταξιδεύει εδώ κι εκεί για διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αμέσως μετά την γέννηση των διδύμων με αποτέλεσμα εκείνη να μην τα βγάζει πέρα μόνη της με τα παιδιά.

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη της, που παραχώρησε σε ασιατική εφημερίδα, η 33χρονη ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες: "Είμαι ειλικρινής και δεν μ' αρέσει ν' ανησυχώ για ότι λέω. Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την ενεργητικότητα για κάτι τέτοιο. Μερικές φορές τα πράγματα παρεξηγούνται κι αυτό με προβληματίζει. Είναι πολλά που δεν ξέρει ο κόσμος για μένα. Έχω κι εγώ τα μυστικά μου".

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό, παραδέχεται ότι ως προς την κουζίνα, είναι ακαμάτρα: "Δεν μαγειρεύω! Είναι το μόνο που δεν ξέρω να κάνω! Όταν έχω γυρίσματα ή άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Μπραντ ετοιμάζει το πρωινό αλλά και το μεσημεριανό για τα παιδιά κι μένα. Σκέφτεται πάντα τι θα φάνε τα παιδιά μας και δίνει σημασία στο πρωινό γιατί θεωρεί ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας".

Το διάσημο ζευγάρι με τα έξι παιδιά του, μετακόμισε χτες Τρίτη, 23/9 στο Βερολίνο, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους τρεις μήνες. Αιτία της μετακίνησής τους είναι τα γυρίσματα του Μπραντ Πιτ για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, "Inglorious Bastards".

Οι φωτογραφίες τους από τις αφίξεις του αεροδρομίου Τέμπλχολφ θυμίζουν μια συνηθισμένη οικογένεια. Ωστόσο η βίλα που έχουν νοικιάσει αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Πρόκειται για μια έπαυλη στις όχθες της βερολινέζικης λίμνης Βάνζε, στα προάστια της γερμανικής πρωτεύουσας, εκτάσεως 12 στρεμμάτων. Ακούγεται μεγάλο, αλλά δεν είναι και τόσο, αν σκεφτεί κανείς ότι η οκταμελής οικογένειά του 44χρονου Πιτ, συνοδεύεται από 14 άτομα προσωπικό, ανάμεσα στα οποία και δύο νταντάδες.

Η έπαυλη, Πάρκσλος με τ' όνομα, διαθέτει ιδιωτικό ελικοδρόμιο και πλήρες σύστημα ασφαλείας. Είναι μάλιστα προσφάτως ανακαινισμένη καθώς υπέφερε τα χείριστα απ' τον τελευταίο της ένοικο, τον 58χρονο ηθοποιό Στίβεν Σίγκαλ ο οποίος στη δίμηνη παραμονή του εκεί προκάλεσε ζημιές χιλιάδων δολαρίων.

Αναμένεται να δούμε τώρα τι ζημιές θα προκαλέσουν τα παιδάκια των Πιτ...