Το ατύχημα της Σκορδά και του Ουγγαρέζου στη μαγειρική έφερε πολλά γέλια

09.10.2024
Το ατύχημα της Σκορδά και του Ουγγαρέζου στη μαγειρική έφερε πολλά γέλια
Αυτά γίνονται στις live τηλεοπτικές εκπομπές

Ένα πολύ ωραίο χακί μεταξωτό ρούχο φόρεσε σήμερα η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της και παίζει να το κατέστρεψε...

Η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκαν την ώρα της μαγειρικής στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου που σήμερα είχε φτιάξει παστιτσάδα και φυσικά η Φαίη πήρε το πιάτο να δοκιμάσει την πεντανόστιμη συνταγή του πασίγνωστου chef. Και εκεί που έτρωγε με ευχαρίστηση ένα μέρος από το φαγητό έφυγε από το πηρούνι πάνω στο ρούχο της αρκιβω΄ς πάνω από το στήθος.

Να, μια λαδιά. Σε απόγνωση η παρουσιάστρια για την καταστροφή, σε τρελό κέφι όλοι οι υπόλοιποι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της ρίχνει αλάτι στον λεκέ με την αλατιέρα, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να τρολάρει λέγοντάς του να της ρίξει και λίγο πιπέρι, την Φαίη να "κατηγορεί" την Κατερίνα Πόθα αρχισυντάκτρια της εκπομπής οτι τη μάτιασε που της έλεγε από του ακουστικό, ναι, τρώγε, τρώγε και γενικά ένα εύθυμο κλίμα που συνεχίστηκε και λίγα λεπτά αργότερα όταν τελικά λερώθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο παντελόνι του.

Αν αναρωτιέστε αν έμεινε η Φαίη να συνεχίσει την παρουσάιση της εκπομπής με τη λαδιά στο πέτο ή πήγε να αλλάξει, έμεινε, τουλάχιστον τον πρώτο καλεσμένο της Οδυσσέα Σταμούλη έτσι τον υποδε΄χτηκε στον καναπέ του Buongiorno.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 12:23