Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν νιώθω χαλασμένη τη ζωή μου, καθόλου»

09.10.2024
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν νιώθω χαλασμένη τη ζωή μου, καθόλου»
«Δεν είναι στα σχέδιά μου να βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπει μέσα στο σπίτι μου» λέει

Απόλυτα ξεκάθαρα μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον διαχωρισμό της προσωπικής της ζωής από τη ζωή στο σπίτι της με τα παιδιά της. Κάθετα και κατηγορηματικά η παρουσιάστρια μιλώντας στις κάμερες σε βραδινή της έξοδο –αρκετά χαλαρή μετά από καιρό- έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας πως έχει ζωή αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τα παιδιά της, ούτε θα’ χει.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες που έχουν βρεθείς σε αυτή τη συνθήκη του διαζυγίου εκ των πραγμάτων θέλοντας και μη προκύπτει ένας ελεύθερος χρόνος που δεν τον είχες, δεν τον έχεις όταν βρίσκεσαι σε έναν γάμο. Οπότε τα τελευταία 5,5 πια χρόνια που είμαι σε αυτή τη συνθήκη έχω αυτόν τον χρόνο έτσι κι αλλιώς» είπε η Σίσσυ για την προσωπική της ζωή.

-Είναι εύκολο για σένα και γενικότερα για μια μητέρα με δύο παιδιά να ξαναφτιάξει τη ζωή της..

«Δεν θεωρώ χαλασμένη τη ζωή μου, καθόλου, οπότε δεν το ακούω αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ παλιακιά αυτή η έκφραση, συγγνώμη δεν το λέω για να σε προσβάλλω το λένε πολύ οι άνθρωποι, απλά το κομμάτι αυτό για μένα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από το κομμάτι των παιδιών μου. Δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου να βρεθεί ένας άνθρωπος εν πάσει περιπτώσει ο οποίος θα μπει μέσα στο σπίτι μου για να σας το πω ξεκάθαρα.

Δεν σου λέω ότι δεν συμβαίνει τίποτα στη ζωή μου ή δεν έχει συμβεί. Σου λέω ότι αυτό δεν έχει σχέση με τα παιδιά μου κι ούτε θα’ χει. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα που τα κρατάω μακριά. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό ή το ανάποδο είναι σωστό ή λάθος έτσι; Είναι τα δικά μου όρια»

-Τότε που είχες βάλει ένα στόρι και άκουγες Onirama το περίμενες ότι θα γίνει αυτός ο χαμός;

«Άκου να δεις, Onirama ακούμε πάρα πολύ στο σπίτι μας, δεν ξέρω αν σας σοκάρει αυτό. Έτσι το έκανα, δεν έχει καμία σχέση αυτό όμως με τη σχέση τη μεταξύ μας, ούτε προσπαθούσε να πει κάτι. Δεν περίμενα ότι θα γίνει θέμα, έπρεπε να ξέρω καλύτερα η αλήθεια είναι. Δεν θα ξανασυμβεί με συγχωρείτε…

-Ρωτήσαμε πρόσφατα και την Θοδωρή για τη σχέση σας…

«Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό παιδιά θα με συγχωρέσετε»

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 10:25