Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Και λάθος να έχει κάνει, εμείς είμαστε αναμάρτητοι;»

04.10.2024
Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Και λάθος να έχει κάνει, εμείς είμαστε αναμάρτητοι;»
Papadakis Press
Δημόσια στήριξη στον Πέτρο Φιλιππίδη από τη Βάνα Μπάρμπα

Εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης του Πέτρου Φιλιππίδη κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για δύο απόπειρες βιασμών (έχει κερδίσει ήδη μια αθωωτική για τις υπόλοιπες κατηγορίες εναντίον του) που αναμένεται να εκδικαστεί τον Νοέμβριο από αναβολή που πάρθηκε τον Ιούνιο και εν μέσω φημών για ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού στο θεατρικό σανίδι πολλοί συνάδελφοί του έχουν εκφράσει τη γνώμη τους.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και ήταν η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου το αν του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και το να επιστρέψει που έφερε από την αρχή την ηθοποιό και πολιτικό στο να ξεσπάσει:

«Τι λέτε τώρα; Αν του αξίζει; Για ποιον μιλάτε; Για έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς, από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει η πατρίδα μας; Ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε και θα του πούμε αν πρέπει να επιστρέψει στο θέατρο ή όχι;» ξεκίνησε να λέει η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε:

«Και λάθος να έχει κάνει, εμείς είμαστε αναμάρτητοι; Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Να κοιτάμε πρώτα την καμπούρα μας. Εγώ θα είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αν τον δω στο σανίδι, μας λείπει»

- Θα συνεργαζόσασταν μαζί του;

«Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν μαζί του, το λέω και ανατριχιάζω. Απλώς δεν θέλω να τον εκμεταλλευτώ. Εγώ τον στήριξα σαν άνθρωπο και θα φαίνεται σαν να πηγαίνω να εξαργυρώσω τη στήριξή μου. Οπότε δεν θα το έκανα»

Ενώ αναφέρθηκε φανερά εκνευρισμένη και σε άλλα δύο μεγάλα ονόματα που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα με τις αποκαλύψεις του Metoo για λιγότερο σοβαρές κατηγορίες:

«Με ποιο δικαίωμα πήγαν να εξαλείψουν τις καριέρες του Κιμούλη και του Χαϊκάλη; Μιλάμε για κολοσσούς! Με ποιο δικαίωμα; Ένα μεγάλο συγνώμη θα πρέπει να τους ζητήσουμε!»είπε η Βάνα Μπάρμπα κλείνοντας το θέμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.10.2024 - 17:11