Σοφία Καρβέλα: Αναβιώνει σκηνή από το Rocky Balboa και κλαίμε από τα γέλια

Σοφία Καρβέλα: Αναβιώνει σκηνή από το Rocky Balboa και κλαίμε από τα γέλια
Μαζί με το Rambo, οι σειρές ταινιών του Rocky υπήρξαν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του Sylvester Stallone

Εμείς οι μιας κάποιας ηλικίας μεγαλώσαμε με αυτές και κάναμε ουρές στους κινηματογράφους όποτε έβγαινε καινούργια. Ο Rocky Balboa, ο αγώνας του για προετοιμαστεί να παλέψει με τους αντιπάλους του, να γίνει πιο γρήγορος και πιο δυνατός και να μην το βάζει ποτέ κάτω -ναι εντάξει, φουλ αμερικανιά το ξέρουμε- ήταν για εκείνη την εποχή το απόλυτο σύμβολο.

Και μια απο τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές -θεωρείται iconic στις σύγχρονες ταινίες- είναι αυτή που τρέχει στην πόλη και ανεβαίνει στην κορυφή των σκαλιών του Μουσείου Τέχνης στη Φιλαδέλφεια γνωστά πλέον και ως Rocky Steps 72 πέτρινα σκαλοπάτια που οδηγούν στην ανατολική είσοδο του Μουσείου Τέχνης και προσφέρουν καταπληκτική θέα. Και είναι πολλοί οι τουρίστες που ΄΄΄οταν επισκέπτονται την πόλη συνηθίζουν να μιμούνται τη φημισμένη αυτή σκηνή στα διάσημα απο το 1976 σκαλιά.

Φαίνεται οτι η Σοφία Καρβέλα αν και δεν είχε καν γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία (είναι γεννημένη το 1983) είναι fan καθώς αυτό το διάστημα που η δουλειά της την πηγαίνει αρκετά συχνά στη Φιλαδέλφεια βγαίνοντας να κάνει το απαραίτητο τρέξιμο -γυμνάζεται κάθε με΄ρα- αποφάσισε να αναβιώσει και η ίδια τη θρυλική σκηνή. Και ναι, τα κατάφερε. Εντάξει, όχι με την ταχύτητα του Rocky, την έφυγε και η ζακέτα στην προσπάθεια αλλά έφτασε πάνω και το πανηγύρισε ολόιδια. Δείτε το και κλάψτε μαζί μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2024 - 01:43