Αντωνά-Σοϊλέδης: Στο ίδιο κομμωτήριο, με λίγες ώρες -μόλις 2- διαφορά

13.09.2024
Αντωνά-Σοϊλέδης: Στο ίδιο κομμωτήριο, με λίγες ώρες -μόλις 2- διαφορά
Είναι από αυτά που λες να μη σου τύχουν και ευτυχώς για τους ίδιους τελικά απ' ότι φαίνεται τη γλίτωσαν τη συνάντηση

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να έχουν χωρίσει -και όχι καλά- και να έχουν και οι δύο προχωρήσει τη ζωή τους, εκείνη με τον Γιώργο Λιάγκα και εκείνος με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση αλλά υπήρξαν πολλά χρόνια μαζί, ζούσαν στο ίδιο σπίτι και πήγαιναν και για γάμο.

Είναι πολύ λογικό λοιπόν να έχουν αποκτήσει κοινά στέκια και φίλους και μαγαζιά που δεν αλλάζουν. Μια ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση όμως σίγουρα θα ήταν αν μη τι άλλο άβολη. Η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της μετά το καλοκαίρι, έτσι για ανανέωση και βρέθηκε στο κομμωτήριο του Μάνου Κοψαχείλη, γνωστού hair stylist και αγαπημένου πολλών celebrities γνωστό στο ευρύ κοινό από την ολιγόμηνη σχέση του με τη Φελίσια Τσαλαπάτη. Curtain Bags η αλλαγή της Αντωνά και ομολογουμένως της πάει πολύ.

3454637400693848841_c3445.jpg

Λίγες ώρες αργότερα -μόλις 2 σε χρόνο ποσταρίσματος- από το ίδιο κομμωτήριο ανέβασε story o Άρης Σοϊλέδης για να πει και χρόνια πολλά σε έναν από τους εργαζόμενους που είχε τα γενέθλιά του. Και οι δυό δε, έκαναν mention στο μαγαζί. Τέλειο;

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2024 - 12:11