Νίκος Κουρής-Ελένη Τοπαλίδου: Η κρίση, ο χωρισμός, τα unfollow και τα follow back

13.09.2024
Νίκος Κουρής-Ελένη Τοπαλίδου: Η κρίση, ο χωρισμός, τα unfollow και τα follow back
Papadakis Press
Τalk of the town αυτές τις ημέρες το τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Ελένης Τοπαλίδου.

Η είδηση που τους θέλει σε διάσταση, αν όχι ήδη χωρισμένους έπεσε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτοί οι δύο άνθρωποι που είναι τόσα χρόνια ζευγάρι και πάντα έδειχναν φουλ ερωτευμένοι, θα παντρεύονταν τελικά για να χωρίσουν πριν καν κλείσουν τον πρώτο χρόνο έγγαμου βίου.

Photo_by_Ελενα_Τοπαλιδου_on_December_22_2023._1_c714f.jpg

Η γνωριμία τους κι ο έρωτας τόσων χρόνων

Το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια, όταν ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούσε στην παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου» στο ιστορικό θέατρο Εμπρός και η Ελενα Τοπαλίδου ήταν υπεύθυνη για την κινησιολογία των καλλιτεχνών.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η σχέση τους που έμελλε να κρατήσει 18,5 χρόνια, αν τελικά δεν καταφέρουν να τα ξαναβρούν. Απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Πέτρο που συνόδεψε κιόλας τη μητέρα του στον γάμο της με τον πατέρα του τον περασμένο Δεκέμβριο σε εκκλησία στο Παλαιό Φάληρο. Μια απόφαση που ξάφνιασε πολλούς αφού όλοι γνώριζαν πόσο ερωτευμένοι είναι και αφού δεν είχαν αποφασίσει να παντρευτούν τόσα χρόνια δεν περίμεναν ότι θα το έκαναν πια.

«Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν πως είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη. Τους ξαφνιάσαμε όλους, αλλά πιο πολύ ξαφνιάσαμε το παιδί μας, τον Πέτρο. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία» είχε πει σε συνέντευξή του πέρυσι ο Νίκος Κουρής.

Photo_by_Ελενα_Τοπαλιδου_on_December_22_2023._2_db951.jpg

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Ότι δεν έγινε όμως τόσα χρόνια που ήταν μαζί ευτυχισμένοι και ανύπαντροι φαίνεται πως έγινε στους περίπου 4 μήνες που κράτησε ο γάμος τους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας ο γνωστός ηθοποιός έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι από τον Απρίλιο. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε έχει στήριξη από το στενό φιλικό και συναδελφικό του περιβάλλον σε αυτό το μεταίχμιο της ζωής του.

Η Ελένη Τοπαλίδου από την άλλη, έλειπε ένα μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού στην Κίνα περιοδεύοντας σε θεατρικά φεστιβάλ, αλλά και πρόσφατα στο Σεράγεβο για το φεστιβάλ κινηματογράφου και την πρεμιέρα της ταινίας Arcadia στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο μεσοδιάστημα και την ώρα που ο ίδιος την έκανε unfollow στο instagram (Εξακολουθεί να ακολουθεί όμως συγγενικό της πρόσωπο) και διέγραφε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες εκείνη ανταπέδωσε αρχικά το unfollow του αλλά στη συνέχεια τον ξαναέκανε follow και συνεχίζει ακόμα να τον ακολουθεί. Ενώ εν αντιθέσει με εκείνον ακόμα τουλάχιστον έχει αναρτημένες τις φωτογραφίες του γάμου και του party που ακολούθησε μετά.

Διάθεση επανασύνδεσης; Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει, όλα τα υπόλοιπα είναι φήμες που κανείς δεν ξέρει κατά πόσο ισχύουν. Αν όμως ισχύουν όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μας θεωρούμε πως ίσως τελικά ο χωρισμός τους να είναι οριστικός. Και το μόνο που θα πούμε και θα το κλείσουμε εδώ είναι το γνωστό κλισέ πως πολλές φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη. Κρατήστε αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 13:01