Δήμητρα Βαμβακούση: «Η οικογένεια είναι ο αληθινός θησαυρός της ζωής μας»

12.09.2024
Δήμητρα Βαμβακούση: «Η οικογένεια είναι ο αληθινός θησαυρός της ζωής μας»
Δημιουργώντας οικογενειακές αναμνήσεις

Μόνιμα στη Σκιάθο βρίσκονται όλο το καλοκαίρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση με την κόρη τους που κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο θα βαπτιστεί στο νησί απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της και που ουσιαστικά είναι και η μόνιμη κατοικία του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις να τον κρατάνε στην Αθήνα, προτιμάει να βρίσκεται στο νησί του. Εκεί εξάλλου έχει και τη σχολή του με τα θαλάσσια σπορ αλλά πλέον και μια βίλα την οποία δημιούργησαν προκειμένου να την εκμεταλλεύονται ως τουριστικό κατάλυμα και λειτούργησαν από αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι ζει αξέχαστες στιγμές όλο το καλοκαίρι με το κοριτσάκι τους να λατρεύει τη θάλασσα και το νερό –πήρε από τον μπαμπά- και τους τρεις τους να περνάνε σχεδόν όλη την ημέρα με το σκάφος τους στην παραλία.

AGGELOPOULOS_VAMVAKOUSSI_PAIDI_2_6624c.jpg

Και τώρα που ο καιρός άλλαξε λίγο απολαμβάνουν τη διαφορετική ομορφιά του τοπίου και πάλι με την κόρη τους στη παραλία να παρακολουθούν τις εναλλαγές του καιρού.
«Η οικογένεια είναι το απαλό καταφύγιο της ψυχής, το λιμάνι της αγάπης και της κατανόησης. Είναι οι ρίζες που μας κρατούν ισχυρούς, οι δεσμοί που μας ενώνουν. Οι αμοιβαίες αγκαλιές και τα γλυκά χαμόγελα φωτίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές, καθιστώντας την οικογένεια τον αληθινό θησαυρό της ζωής μας». Έγραψε η Δήμητρα κρατώντας αγκαλιά την κόρη της. Ενώ σε βίντεο που δημοσιεύει ο ξετρελαμένος μπαμπάς Γιώργος χαμογελάει πλατιά κρατώντας την στην αγκαλιά του και παίζοντας μαζί της.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2024 - 01:57