Δέσποινα Βανδή: Κάποιος ζητιανεύει την αγάπη και την προσοχή της και δεν είναι αυτός που φαντάζεστε

Δέσποινα Βανδή: Κάποιος ζητιανεύει την αγάπη και την προσοχή της και δεν είναι αυτός που φαντάζεστε
Πρόβες, πρόβες και πάλι πρόβες έχει αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια παρά το γεγονός ότι έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα -και την Κύπρο- με τη φετινή μεγάλη συναυλιακή περιοδεία της για τα 30 χρόνια της καριέρας της θέλει όλα να είναι παραπάνω από τέλεια στις 21 Σεπτεμβρίου στο κλείσιμο του τουρ στον Λυκαβηττό.

Ένα σημαντικό μέρος για την ίδια με συναισθηματική σημασία. Και η Δέσποινα Βανδή έτσι κι αλλιώς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη σε ότι αφορά τη δουλειά της. Αυτό το διάστημα λοιπόν ακόμα και τις Κυριακές της, τις αφιερώνει για να τελειοποιήσει το πρόγραμμά της. Αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητά της τώρα.

Υπάρχει όμως κάποιος που με ένα του βλέμμα ελαφρώς θλιμμένο και άκρως χειριστικό μπορεί να την κάνει λιώμα. Και δεν αναφερόμαστε σε αυτόν που φαντάζεστε. Για εκείνον γίνεται λιώμα αυτοβούλως. Σε κάποιον άλλον όμως έχει λείψει και το δείχνει έμπρακτα. Ο Σάμι, το πανέμορφο golden retriever της οικογένειας που είναι και ένας κούκλος, βρήκε ευκαιρία να ζητιανέψει την προσοχή, την αγάπη και τα χάδια της.

SKYLOS_VANDI_AGAPI_6ed06.jpg

Μα δείτε τώρα, ύφος που την κοιτάει μέσα στα μάτια. Και φυσικά η Δέσποινα ενέδωσε. Εσείς θα είχατε κάνει κάτι διαφορετικό στη θέση της; Εμείς, σίγουρα, όχι. Ίσως να είχαμε ενδώσει και νωρίτερα...

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 02:23