Η Μαρίνα φωτογραφίζει τη μαμά Ελένη Μενεγάκη. Τι διαβάζει η παρουσιάστρια αυτή την εποχή;

08.09.2024
Η Μαρίνα φωτογραφίζει τη μαμά Ελένη Μενεγάκη. Τι διαβάζει η παρουσιάστρια αυτή την εποχή;
Στην Άνδρο βρίσκεται ακόμα η παρουσιάστρια

Στον παράδεισό της στα Άχλα βρίκεται ακόμα οικογενειακά η Ελένη Μενεγάκη που προφανώς θα επιστρέψει αν όχι την τελευταία μέρα πριν την έναρξη των σχολείων την Τετάρτη την προτελαυταία, δηλαδή αύριο.

Και σήμερα το πρωί έκατσε στον κήπο της στη σκιά να διαβάσει το βιβλίο της αλλά λογάριαζε χωρίς τον "ξενοδόχο", δηλαδή τη μικρή της κόρη την Μαρίνα που βλέποντας τη μαμά της να διαβάζει αφοσιωμένη το βιβλίο της θέλησε να τη βγάλει φωτογραφία και την "έστησε" όπως ήθελε για να πετύχει το σωστό κλικ. Και όπως αποδείχτηκε έχει μάτι η μικρή καθώς η μία φωτογραφία ήταν καλύτερη από την άλλη με την Ελένη Μενεγάκη να δημοσιεύει τελικά τέσσερις γράφοντας: «… και τελικά αντί για διάβασμα στήθηκα για φωτογράφιση ! Έχει ταλέντο η Μαρίνα μας ! Καλή Κυριακή»

Τι προσπαθούσε όμως να διαβάσει η Ελένη Μενεγάκη και τη διέκοψε η Μαρίνα; Η παρουσιάστρια είναι βιβλιοφάγος. Διαβάζει εδώ και χρόνια και σχεδόν ότι πέσει στο χέρι της. Από ελαφριά αναγνώσματα, μέχρι σοβαρή λογοτεχνία. Αυτό το διάστημα έχει επιλέξει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Ο τίτλος του: «Η Κόκκινη Βασίλισσα» Juan Gomez Jurado

Και η υπόθεσή του έχει ως εξής, όπως αναγράφεται στην περίληψη του βιβλίου: «Η Αντόνια Σκοτ είναι ξεχωριστή. Πολύ ξεχωριστή. Δεν είναι αστυνομικός, ούτε εγκληματολόγος. Δεν έχει κρατήσει ποτέ όπλο, ούτε έχει φορέσει σήμα, αλλά έχει διερευνήσει, εξαιτίας της μοναδικής της ευφυΐας, δεκάδες εγκλήματα. Εδώ και τρία χρόνια ζει αποτραβηγμένη στη σοφίτα της στο Λαβαπιές. Αυτά που έχει χάσει είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που την περιμένουν εκεί έξω.

Η Αντόνια Σκοτ δεν δέχεται επισκέψεις. Γι' αυτό δεν της αρέσει καθόλου, μα καθόλου, όταν ακούει άγνωστα βήματα να ανεβαίνουν τις σκάλες μέχρι τον τελευταίο όροφο. Όποιος και να είναι, η Αντόνια είναι σίγουρη ότι έρχεται γι' αυτήν».

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2024 - 14:45