Μαρία Κορινθίου: Βγήκε από τη ΔΕΘ και πήρε τα παπούτσια στο χέρι περπατώντας ξυπόλυτη

Μαρία Κορινθίου: Βγήκε από τη ΔΕΘ και πήρε τα παπούτσια στο χέρι περπατώντας ξυπόλυτη
Πέρασε δύσκολα μέσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ η Μαρία Κορινθίου καλεσμένη εταιρίας που συμμετέχει στη ΔΕΘ. Και χθες βρέθηκε και ξεναγήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo που αναπτύσσεται σε έκταση 180.000 τ. μ.

Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της μια σατέν κρεμ φούστα που συνδύασε με ένα lingerie crop top κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μεταλιζέ πέδιλα. Όχι και η πιο κατάλληλη επιλογή για το ατέλειωτο περπάτημα στους χώρους της έκθεσης.

KORINTHIOY_DEITHNI_EKTHESSI_THESSALONIKI_1_3ef9f.jpg

Κατά τη διάρκεια της βόλτας της στη ΔΕΘ συναντήθηκε τυχαία και με τον Νίκο Χαρδαλιά με τον οποίον είχε μια πολύ θερμή συζήτηση και αγκαλιά γράφοντας: "Όταν αγαςπάς κάποιους ανθρώπους" ξαφνιάζοντάς μας λίγο καθώς πέρυσι το καλοκαίρι, όταν είχε ανακοινωθεί πως εκείνος παίρνει το χρίσμα για τις Δημοτικές εκλογές αντί του Γιώργου Πατούλη εκείνη απέσυρε την υποψηφιότητά της για περιφερειακή σύμβουλος.

KORINTHIOY_DEITHNI_EKTHESSI_THESSALONIKI_2_590f4.jpg

Τέλος πάντων, δεν είναι εξάλλου αυτό το θέμα μας. Η Μαρία βγαίνοντας μετά από ώρες από τη ΔΕΘ συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να κάνει άλλο βήμα με τα τακούνια και καθώς δεν υπήρξε ποτέ δήθεν. έκαστε σε ένα πεζούλι και τονίζοντας πως έκανε λάθος που τα έβαλε σε αυτή τη συνθήκη τα έβγαλε και τα πήρε ανά χείρας περπατώντας ξυπόλυτη τον δρόμο της επιτροφής.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2024 - 04:04