Μαρίνα Σάττι: Σταμάτησε τη συναυλία της γιατί πετούσαν αβγά στη σκηνή

Μαρίνα Σάττι: Σταμάτησε τη συναυλία της γιατί πετούσαν αβγά στη σκηνή
Δεν πέρασε καλά σε αυτόν τον σταθμό της περιοδείας της

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας τραγούδησε την Κυριακή το βράδυ στα πλαίσια της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση όπου κι αν εμφανίζεται και πραγματικά απολαμβάνει την επαφή της με τον κόσμο και την αγάπη που της δείχνει κάνοντας όλες της τις εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι sold out.

Σε αυτή τη βραδιά όμως δεν πέρασε καλά. Γεμάτο το Δημοτικό Θέατρο Αλεξάνδρειας, με κόσμο κάθε ηλικίας που την αποθέωσε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη σκηνή και ξεκίνησε το πρόγραμμά της.

Όμως ένα απρόσμενο γεγονός έκανε την τραγουδίστρια να ενοχληθεί πολύ και να το δείξει. Κατά τη δια΄ρκεια της συναυλίας κάποιοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος της σκηνής και της ίδιας της Μαρίνας διάφορα αντικείμενα, κυρίως αβγά αλλά και αναπτήρες και η Mαρίνα Σάττι φυσικά αντέδρασε. Διέκοψε τη μουσική με ένα κοφτό Stop και ξεκίνησε να μιλάει προς στον κόσμο.

"Γειά σας, Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε.... κάτι αβγά ας πούμε... Ένα αβγό σπασμένο., φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου τύπου; Ειδικά ας πούμε αβγά, ωμά... Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ρίχτο άλλη μία...."

Η Μαρίνα Σάττι συνέχισε τη συναυλία της αλλά εν αντιθέσει με άλλες εμφανίσεις της που κρατάνε γύρω στις 2,5 με 3 ώρες εκεί προφανώς ξενερωμένη και εκνευρισμένη έκλεισε το πρόγραμμά της στη 1,5 ώρα και δεν ξαναβγήκε. Δεν την αδικούμε. Άλλος στη θέση της μπορεί και να μην είχε κάνει ούτε αυτό.

@papanikos__ ΕΊΜΑΣΤΕ ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΊΡΑΣ ΜΑΣ. Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Συναυλία ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ. Μια εξαιρετική εμφάνιση. Μια συγκλονιστική φωνή, μια ενέργεια που δύσκολα την βρίσκεις πλέον.... Μέχρι να βρεθείς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όμως! ΔΥΣΤΥΧΏΣ ο τόπος μας, έχει μάθει να βρίσκεται πρώτος σε ΞΕΦΤΙΛΊΚΙΑ! ΝΕΡΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΆ ΜΠΟΥΚΆΛΙΑ, ΑΥΓΑ και πολλά άλλα διάφοροι (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ) επιτήδειοι αποφάσισαν να πετάξουν πάνω στην σκηνή όσο ο καλλιτέχνης κάνει κατάθεση ΨΥΧΗΣ! ΑΥΤΟΙ ΉΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΌΠΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ. Με αποτέλεσμα να τραγουδήσει μόνο 1:30 ώρα (που συνήθως τραγουδάει 2:30-3:00 ώρες). ΕΝΤΕΛΏΣ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ! ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΔΑ! #viral #fyp #satti #alexandreiaimathias ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostas Papanikos

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 15:01