Τατιάνα Στεφανίδου: Βόλτα με την κόρη της στη γέφυρα του Brooklyn

01.09.2024
Τατιάνα Στεφανίδου: Βόλτα με την κόρη της στη γέφυρα του Brooklyn
Με την κόρη της στην Αμερική

Εκεί σπουδάζει εδώ και δύο χρόνια η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία.

Στο New York University (NYU Stern School of Business) και όσο πιο συχνά μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με την κόρη της ή αν δεν έχουν πολύ χρόνο μοιράζουν την απόσταση, όπως έκαναν πέρυσι στις γιορτές και συναντιούνται σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Και τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η ακαδημαϊκή χρονιά, η Τατιάνα πέταξε για Νέα Υόρκη και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βόλτα που έκανε με την Λυδία στη γέφυρα του Brooklyn.

«Βόλτα το δειλινό στη ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαντικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ.
Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ. Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!»

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2024 - 12:52