Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Δυο ώρες κάτω από το σπίτι τους γιατί τους πήραν τη θέση αναπήρου

Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Δυο ώρες κάτω από το σπίτι τους γιατί τους πήραν τη θέση αναπήρου
Και αυτό το αντιμετώπισαν με χιούμορ

Πόσο ωραίο ζευγάρι είναι η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής. Το διαπιστώσαμε και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο J2US το οποίο κέρδισαν κιόλας, το βλέπουμε και στα βίντεο που ανεβάζουν κατά καιρούς στα social media.

Ότι κι αν συμβαίνει δεν χάνουν ποτέ τη θετική τους διάθεση και το χιούμορ τους και είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση. Χθες αυτό που τους συνέβη είναι από αυτά της ελληνικής πραγματικότητας και της έλειψης σεβασμού που αντιμετωπίζουν συνήθως οι άνθρωποι με αναπηρίες που βρίσκουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια στις ράμπες και τις ειδικές θέσεις παρακαρίσματος που παρέχει το κράτος για να τους κάνει τη ζωή λίγο ευκολότερη.

Ο Γιάννης και η Σοφία επέστρεφαν στο σπίτι τους, όπου φυσικά εκείνος έχει ειδική θέση αφού έχει υψηλό ποσοστό αναπηρίας και βρήκαν εκεί παρκαρισμένο άλλο αυτοκίνητο κι ένα σημείωμα. Με ένα τηλέφωνο, το οποίο όσο κι αν έπαιρναν κανείς δεν σήκωνε.

Περιμένοντας την αστυνομία αποφάσισαν να κάνουν αυτό που ζούσαν βίντεο, να το διακωμωδήσουν για να μην τρελαθούν, να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και για άλλη μια φορά μέσα στην ταλαιπωρία τους ήταν απλά υπέροχοι.

«Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά.
Εσύ πως θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι' αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση... ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!» έγραψε η Σοφία Κουρτίδου.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 02:28