Μαρίνα Βερνίκου: Ο διάλογος με τον Simone και το sexy video στο TikTok

Μαρίνα Βερνίκου: Ο διάλογος με τον Simone και το sexy video στο TikTok
Ο κούκλος σταρ του Netflix έκανε μαζί τους διακοπές

Οι φίλοι της Μαρίνας Βερνίκου είναι και δικοί μας φίλοι. Τι; Όχι; Σίγουρα θα το θέλαμε πάντως, ειδικά όταν είδαμε πόσο φίλοι είναι που τον πείθει και να φορέσει ρούχα και αξεσουάρ της κολλεξιόν της αλλά και να βγει σκηνοθετημένα από τη θάλασσα για να τραβήξει βίντεο για το TikTok της προσδοκώντας εκατομμύρια views.

Susinna_Simone_kai_Vernikou_2_8fdac.jpg
«Ο Simone είναι φίλος. Όταν βγήκε κάποια στιγμή από τη θάλασσα του λέω ξαναβγές από τη θάλασσα να σε βγάλω βίντεο γιατί αν το βάλω στο tiktok θα έχεις πάνω από 3million views. Μου λέει οκ βάλτο γιατί εγώ δεν έχω tiktok να δούμε» έγραψε η ίδια στο επίμαχο βίντεο με τα σχόλια από κάτω να αγγίζουν τα όρια της υστερίας. Και το ποστ όντως να πιάνει νούμερα ρεκόρ για το TikTok της.

@marinavernicos Ο Simone ειναι φιλος. Οταν βγηκε καποια στιγμη απο την θαλασσα του λεω «ξαναβγες απο τη θάλασσα να σε βγαλω βιντεο γιατι αν το βαλω στο tiktok θα εχεις πανω απο 3million views. Μου λεει οκ βαλτο γιατι εγω δεν εχω tiktok να δουμε» #susinnasimone #mykonos #mykonosgreece #principotemykonos ♬ original sound - Marina Vernicos

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 03:07