Τανιμανίδης- Μαυρίδης: Το τελευταίο πρωινό στη Μποτσουάνα τους έκλεψαν το γλυκό από το τραπέζι

Τανιμανίδης- Μαυρίδης: Το τελευταίο πρωινό στη Μποτσουάνα τους έκλεψαν το γλυκό από το τραπέζι
Πλέον βρίσκονται στην Αμερική, αλλά η Αφρική πρόσφερε άφθονο υλικό

Από την Αφρική και την Ουγκάντα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής τους επανασύνδεσης ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης. Και μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί κάποιες λίγες στιγμές από τα ταξίδια τους,

Ουγκάντα, Μποτσουάνα και πλέον απ' όσο γνωρίζουμε βρίσκονται στην Αμερική με πρώτο σταθμό το Los Angeles. Λίγο πριν αναχωρήσουν όμως από τη Νότα Αφρική για άλλη ήπειρο και ενώ έπαιρναν το πρωινό τους στο μπλακόνι του ξενοδοχείου όπου έμειναν είχαν ένα δυσάρεστο απρόοπτο. Σε αυτή τη φύση που οργιάζει παντού ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και κάποιοι "κάτοικοι" είναι γνωστοί κλέφτες.

Ο λόγος φυσικά για τις μαϊμούδες που σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου είναι γνωστό πως αρέσκονται να κλέβουν πράγματα από τους ανθρώπους. Από κοσμήματα και κινητά μέχρι φυσικά και φαγητά που είναι και το πιο αναμενόμενο. Εκεί λοιπόν που κάθονταν στο τραπέζι τους ο Σάκης κι ο Γιώργος πρωί πρωί μια θρασύτατη μαϊμού ανέβηκε πάνω και πήρε το γλυκό τους! Όπως ήταν μέσα στο πλαστικό. Το βούτηξε κι έφυγε με ταχύτητα να σκαρφαλώσει σε μια κολώνα. Άφωνοι οι παρουσιαστές.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2024 - 00:01