Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Δε φαντάζεστε ποιοι κάνουν διακοπές στο Onar τους (το πρόδωσε ο Κρομμύδας)

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Δε φαντάζεστε ποιοι κάνουν διακοπές στο Onar τους (το πρόδωσε ο Κρομμύδας)
Από τον Δεκαπενταύγουστο βρίσκονταν εκεί, χθες είδαμε φωτό τους

Πασίγνωστους πελάτες είχαν αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο τους στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το πασίγνωστο μοντέλο Doutzen Kroes με τον σύντροφό της επίσης πολύ γνωστό Ολλανδό DJ James Synnery, βρέθηκαν στο Onar και μάλιστα από εκεί ο διάσημος στη χώρα του καλλιτέχνης (έχει και συγκρότημα) κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Στην κυριολεξία από την άκρη της πισίνας του συγκροτήματος με θέα πίσω του την παραλία στα Άχλα. Με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο να του αφήνει και comment από κάτω διάφορα emoji.

Το πασίγνωστο μοντέλο δεν έχει κάνει κάποιο ποστ από τις διακοπές τους, ο James όμως έχει κάνει αρκετά και με τους δυο τους και με εκείνη να λιάζεται ή να βουτάει στην μεγάλη πισίνα της βίλας.

Και χθες ο Κώστας Κρομμύδας που βρίσκεται επίσης στα Άχλα με τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη (πρώτη ξαδέλφη του Ματτέο Παντζόπουλου) έβαλε μια κοινή τους φωτογραφία στο ποτάμι που βρίσκεται στην άκρη της παραλίας και που πολλές φορές έχει δημοσιεύεσει και η Ελένη Μενεγάκη καθώς είναι απαράμιλλης ομορφιάς.

«Διακοπές είναι και οι υπέροχοι άνθρωποι που γνωρίζεις… @doutzen @sunneryjames we are so happy to have met you!» έγραψε ο ηθοποιός κιια συγγραφέας.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2024 - 14:12