Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιάννη Βούρο: «Όταν τελείωσε ο γάμος μας, έκανα δύο χρόνια να συνέλθω»

24.08.2024
Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιάννη Βούρο: «Όταν τελείωσε ο γάμος μας, έκανα δύο χρόνια να συνέλθω»
«Ήταν λίγο άτακτος τότε ο Γιάννης» λέει

Για την σχέση ζωής που έχει παρά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Βούρο, τη μητρότητα και το φλερτ μίλησε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Στα 69 της χρόνια πια η ηθοποιός έχει φιλοσοφήσει τα πράγματα και μοιράστηκε τις σκέψεις της στο Λοιπόν που κυκλοφορεί.

-Είχες παντρευτεί έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς, τον Γιάννη Βούρο, έχετε καλές σχέσεις σήμερα μετά το διαζύγιό σας;

«Με τον Γιάννη ήμασταν δέκα χρόνια φίλοι πριν παντρευτούμε, οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι μια σχέση ζωής. Πάντα είχαμε άριστε σχέσεις. Έχουμε και τον Στέφανο που μας ενώνει, τον γιο μας, αυτό δεν αλλάζει, αλλά και το παιδί να μην είχαμε, πάλι θα είχα επικοινωνία μαζί του. Βέβαια όταν τελείωσε ο γάμος μας, έκανα δύο χρόνια να συνέλθω.

Με πείραξε πολύ. Ήταν λίγο άτακτος τότε ο Γιάννης και μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες, ανήκουν στο παρελθόν αυτά».

SEMPEKOPOULOY_kai_Giannis_Vouros_2_11cce.jpg

-Πώς είναι η Νταίζη σαν μητέρα;

«Δεν ήμουν ποτέ μαμά με την κλασική έννοια του όρου. Δεν ήμουν ποτέ υπερπροστατευτική μαζί του, αλλά έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες για την ψυχαγωγία του και την ανατροφή του. Έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις και κάνουμε ακόμη.

Μην ξεχνάς ότι ο Στέφανος γεννήθηκε με αυτήν την ιδιαιτερότητα στα χέρια και μιλούσα πολύ μαζί του γι’ αυτό το θέμα. Με συγκίνησε πολύ όταν σε μια συνέντευξή του τον ρώτησαν τι έχει πάρει από μένα και απάντησε: «Τη χαρά της ζωής». Είναι πολύ όμορφο να το ακούς αυτό από τον γιο σου.

Όπως επίσης σε άλλη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι δεν ντραπήκαμε ποτέ γι’ αυτόν, δεν έκρυψε ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μην τα δει ο κόσμος και το πόσο επικοινωνιακός είναι. Νιώθω περήφανη γι’ αυτό το πλάσμα που είναι πολίτης αυτού του κόσμου».

SEMPEKOPOYLOY_KAI_STEFANOS_VOUROS_356ef.jpg

-Είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Σε φλερτάρουν νεότεροι άντρες;

«Πλέον πιστεύω ότι δεν με φλερτάρει κανένας (γέλια). Είμαι και σε μία φάση της ζωής μου που δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτό το κεφάλαιο. Είμαι 69 χρονών και το λέω, άλλωστε με έδωσε και ο Στέφανος την ημέρα των γενεθλίων μου σε ένα στόρι στο Instagram γράφοντας υπέροχα λόγια για εμένα που με συγκίνησαν πολύ.

Όσο για τον έρωτα πολύ θα ήθελα να ζήσω έναν ακόμα (γέλια). Παντρεύτηκα μια φορά, δεν ήθελα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Μετά το διαζύγιό μου ερωτεύτηκα δύο φορές ακόμη».

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2024 - 19:08