Κρατερός Κατσούλης: Αθήνα- Θεσσαλονίκη 9 ώρες μια περιπέτεια

Κρατερός Κατσούλης: Αθήνα- Θεσσαλονίκη 9 ώρες μια περιπέτεια
Μια διαδρομή που τον παίδεψε και είχε μαζί και τα παιδιά

Στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το πρωί ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με τα παιδιά του Αέλια και Αρίωνα.

Βλέπετε σήμερα ξεκινάει από το θέατρο της Σίβηρης η περιοδεία της παράστασης «Ο Παππούς έχει πίεση» που μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί σε «Ο Κρατερός έχει πίεση» αφού η διαδρομή του για να φτάσει κράτησε συνολικά πάνω από 9 ώρες και εμπεριείχε μεγάλη ταλαιπωρία.

Δυστυχώς λίγο έξω από τα διόδια της Θήβας τον έπιασε λάστιχο και χρειάστηκε να περιμένει το όχημα έκτακτης βοήθειας για να βάλει σήμανση και να μπορέσει να βάλει τη ρεζέρβα. «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» του είπε η κόρη του την ώρα που ενημέρωνε τι τους συμβαίνει που όμως δεν τελείωσε εκεί.

Βγάζοντας τη ρεζέρβα ανακάλυψαν πως «χάνει» και κατά συνέπεια δεν ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθεί κι έτσι χρειάστηκε να περιμένουν κι άλλο στο σημείο να έρθει η οδική βοήθεια για να τους μεταφέρει σε βουλκανιζατέρ για να αλλάξουν ή να φτιάξουν το σκασμένο λάστιχο.

Όπως κι έγινε. Και τελικά μόλις 8 ώρες αργότερα - 9 από την ώρα που ξεκίνησαν- έφταναν στον πρώτο τους προορισμό με τον Κρατερό ίσα που να προλαβαίνει να κάνει ένα ντους και να πάει στο θέατρο για την παράσταση. Φτου σκόρδα!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2024 - 20:24