Αθηνά Οικονομάκου: Ξανά μαζί με τον Bruno Cerella αυτή τη φορά στη Μύκονο

16.08.2024
Αθηνά Οικονομάκου: Ξανά μαζί με τον Bruno Cerella αυτή τη φορά στη Μύκονο
Μια εβδομάδα μαζί, μια χώρια

Κάπως έτσι πάει ως τώρα η σχέση του Bruno Cerella και της Αθηνάς Οικονομάκου. Όταν εκείνη έχει τα παιδιά εκείνος φεύγει και επιστρέφει όταν η Αθηνά αφήνει τα παιδιά στον πατέρα τους. Pas mal.

Από χθες πάντως είναι και πάλι μαζί. Η Αθηνά επέστρεψε αεροπορικώς από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά έφυγε με πλοίο για Μύκονο. Βάζοντας μάλιστα για μουσική υπόκρουση το τραγούδι θάλασσα από τις Σκιαδαρέσες, που οι στίχοι του λένε: Και έτσι κάπως έτσι, ξαναμπήκα στην θάλασσα. Και έτσι κάπως έτσι, σε φιλουσα μέχρι που λαχανιασα...

BRUNO_KAI_ATHINA_MYKONOS_2_59794.jpg

Το πιάσατε το υπονοούμενο ε; Κι εμείς. Και η Μύκονος είναι ένα μέρος σταθμός για τη ζωή της Αθηνάς. Εκεί είχε γίνει κι ο θρησκευτικός της γάμος με τον πρώην πλέον σύζυγό της και σίγουρα το να ξαναβρεθεί στα μέρη αυτά, όχι μαζί του αλλά με κάποιον άλλον σίγουρα έχει μια κάποια φόρτιση, όσο κι αν έχει λήξει μια ιστορία κι όσο κι αν έχει προχωρήσει τη ζωή της πια. Πόσο μάλλον που ο πρώην σύζυγός της βρίσκεται κι εκείνος στη Μύκονο αφού εκεί διατηρεί η οικογένειά του εδώ και χρόνια πασίγνωστη ξενοδοχειακή μονάδα.

ATHINA_SCORPIOS_37a6e.jpg

Η ζωή συνεχίζεται όμως και ίσως κι η ίδια να θέλησε να το ζήσει κι αλλιώς για να το ξορκίσει μια και καλή και για πάντα. Το γεγονός είναι πως πλέον είναι εκεί με τον Bruno και μάλιστα χθες το βράδυ έκαναν και την πρώτη τους κοσμική έξοδο μαζί στο Scorpios.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 09:36