Ανδρέας Γεωργίου: Πήρε στην πλάτη τη Σιμώνη του κουβαλώντας -ήδη- τα...οικογενειακά βάρη

14.08.2024
Ανδρέας Γεωργίου: Πήρε στην πλάτη τη Σιμώνη του κουβαλώντας -ήδη- τα...οικογενειακά βάρη
Σε λιγότερο από 20 μέρες ο γάμος τους

Αντίστροφα μετράνε τις μέρες για να φτάσει η 1η Σεπτεμβρίου που έχουν ορίσει για ημέρα του γάμου τους ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ευτυχισμένο κι ερωτευμένο ζευγάρι ανάμεσα στις προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα και τα γυρίσματα δύο σειρών κάνει και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς απολαμβάνοντας το καλοκαίρι του.

Τριήμερα δηλαδή απλά για να αλλάξουν παραστάσεις και να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και το δικαιολογημένο άγχος της προετοιμασίας ενός γάμου που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα είναι παραδοσιακός αφού αυτή είναι η επιθυμία και των δύο.

Τελευταία τους εξόρμηση στην Τήνο (πλέον βρίσκονται στη Σύρο) με τους δυο τους να κάνουν ατέλειωτες βόλτες σε διάφορες περιοχές του όμορφου νησιού, να επισκέπτονται φάρμα με άλογα και να περπατάνε χέρι χέρι στα γραφικά δρομάκια των χωριών που επισκέφθηκαν.

Φουλ ερωτευμένοι, ανυπόμονοι πια να ενώσουν τις ζωές τους και να γίνουν κι επίσημα οικογένεια, σαν μικρά παιδιά. Που είναι κιόλας αφού είναι νέοι άνθρωποι. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν κι ένα υπέροχο βίντεο με τον Ανδρέα Γεωργίου να κουβαλάει καλικούτσα τη Σιμώνη στην πλάτη του κι εκείνη να γελάει. Όμορφο ζευγάρι, όμορφες εικόνες αγάπης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.08.2024 - 11:35