Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το απίθανο ξενοδοχείο που μένει στην Ιταλία θυμίζει ταινία εποχής

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το απίθανο ξενοδοχείο που μένει στην Ιταλία θυμίζει ταινία εποχής
Επιτέλους διακοπές

Έναν ολόκληρο χρόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, site και events στην κυριολεξία από τα χαράματα. Και τώρα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης και των διακοπών.

Έχοντας κλείσει τη συνεργασία του την επόμενη χρονιά με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Buongiorno" στο Mega, είπε να φρεσκάρει τις γνώσεις του για την Ιταλία -πλάκα κάνουμε- και έτσι επέλεξε να περάσει ένα μέρος των πολύτιμων διακοπών του στη γειτονική χώρα.

Και όχι κάπου τυχαία. Η επιλογή της διαμονής του πραγματικά μας άφησε άφωνες. Στην περιοχή της Puglia στην Απουλία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρήκε ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από σκηνικό ταινίας.

Ανάμεσα σε ελαιώνες, το Masseria Montenapoleone είναι μια χαρακτηριστική αγροικία που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Απουλίας, 3χλμ. έξω από Pezze di Greco. Τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή και πέτρινα δάπεδα. Με τραπέζια ανάμεσα σε αμπελώνες και βουκαμβίλιες, παραδοσιακή διακόσμηση και μια ατμόσφαιρα άλλης εποχής σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για να κάνεις τις διακοπές σου.


Τελευταία τροποποίηση στις 11.08.2024 - 17:49