Τι μάθημα έκανε στις διακοπές της η Μαίρη Βιτινάρος;

11.08.2024
Τι μάθημα έκανε στις διακοπές της η Μαίρη Βιτινάρος;
Στην Ελλάδα παραμένει το μοντέλο

Από τη συμμετοχή της στο GNTM και μετά η Μαίρη Βιτινάρος δεν έχει φύγει από την Ελλάδα. Αν και η ίδια δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο OΚ αν δεν βρει δουλειά στην χώρα μας θα επιστρέψει στην Αυστραλία.

«Αν δεν βρω μια καλή δουλειά που να με κρατήσει εδώ, ναι, το σκέφτομαι. Ίσως για λίγο. Πήγα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στην Αυστραλία να δω την οικογένεια μου. Εκεί έχω μια δυνατή ομάδα συνεργατών που μου παρουσίασαν ένα πλάνο εργασία. Μου έχουν γίνει προτάσεις και από την τηλεόραση».

Η ίδια όμως προτιμάει να εργαστεί στην τηλεόραση εδώ. Και υπήρχε ένα διάστημα που το ΄όνομά της συζητιόνταν έντονα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όσον αφορά την προβολή των εμπορικών κομματιών της πρωινής εκπομπής. Το πέρασμά της μάλιστα ως καλεσμένη θεωρήθηκε από τους περισσότερους ως live δοκιμαστικό. Όμως δεν οδήγησε κάπου.

Τώρα που φημολογείται πως επανέρχεται το GNTM είναι στην αναμονή για να δει αν θα προκύψει ξανά συνεργασία. Ως τότε εργάζεται φυσικά ως μοντέλο και ως influencer, βελτιώνει τα ελληνικά της και προσθέτει skills στο βιογραφικό της.

MAIRI_VYTINAROS_THALASSIO_SKI_mathima_2_c4d6e.jpg

Τελευταία προσθήκη το θαλάσσιο σκι. Αποφάσισε να το δοκιμάσει, έκανε μαθήματα και τα πήγε εξαιρετικά καλά αν κρίνουμε από τα βίντεο που ανέβασε και τη δείχνουν πολύ γρήγορα να σηκώνεται και να κάνει με άνεση. Προφναώς το παρελθόν της ως αθλήτρια του τένις τη βοηθάει να τα πηγαίνει πολύ καλά σε διάφορα αθλήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.08.2024 - 13:32