Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Χωρισμός μετά από 14 χρόνια γάμου

10.08.2024
Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: Χωρισμός μετά από 14 χρόνια γάμου
Πολλοί το υποψιάζονταν, λίγοι το ήξεραν

'Ενας από αυτούς και ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος που σήμερα έσκασε τη βόμβα στο OK magazine. Και αφού ήταν μαζί με την Μαρία Κορινθίου στις πρόσφατες διακοπές της στα Κουφονήσια, είναι απόλυτα σίγουρο πως αυτό που γράφει ισχύει, ακριβω΄ς όπως το γράφει.

Δεν πρόκειται λοιπόν για φήμες αλλά για πραγματικότητα. Ο Γιώννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου και ακόμα περισσότερα κοινής ζωής.

MARIA_KORINTHIOU_GIANNIS_AIVAZIS_XWRISMOS_2_50792.jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι φήμες που κυκλοφορούσαν για τον χωρισμό τους επιβεβαιώθηκαν, ειδικά μετά τις χωριστές διακοπές τους, όπου η Μαρία Κορινθίου απόλαυσε το καλοκαίρι της στο Κουφονήσι και στην Κέρκυρα, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης στην Ιταλία για ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής. Πολύ μεγαλύτερο διάστημα αν σκεφτεί κανείς πως η Μαρία νωρίτερα πέρασε κι έναν σχεδόν ολόκληρο μήνα στην Αμερική, στα μέρη που σπούδασε και ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά.

MARIA_KORINTHIOU_GIANNIS_AIVAZIS_XWRISMOS_5_138ff.JPG

Το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται πηγές κοντά στο ζευγάρι που επιβεβαιώνουν ότι, παρόλο που αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, προτεραιότητά τους παραμένει πάντα η ευτυχία της κόρης τους, Ισμήνης. Συνεχίζουν να ζουν μαζί στο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό και να διατηρούν μια αρμονική σχέση.

MARIA_KORINTHIOU_GIANNIS_AIVAZIS_XWRISMOS_7_a4e3d.jpg

Μάλιστα, προγραμματίζουν διακοπές στην Κρήτη με την κόρη τους στα μέσα Αυγούστου ενώ παρά την απόφασή να δώσουν τέλος στην κοινή τους προσωπική ζωή, επαγγελματικά θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στην παράσταση "Ο Τελευταίος Χορός" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον Οκτώβριο, δείχνοντας ότι οι δεσμοί μεταξύ τους παραμένουν δυνατοί και είναι αποφασισμένοι να τους διατηρήσουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.08.2024 - 18:55