Εβελίνα Νικόλιζα: Το ταξίδι στο Μπαλί, το tattoo, το ποδήλατο -που δεν ξέρει- και το κράξιμο

10.08.2024
Εβελίνα Νικόλιζα: Το ταξίδι στο Μπαλί, το tattoo, το ποδήλατο -που δεν ξέρει- και το κράξιμο
Τον δρόμο της επιστροφής από το Μπαλί θα πάρουν σε λίγες μέρες ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα

Η παρέα μετράει ήδη 10 μέρες εκεί και τα travel buddies -έχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί- βρέθηκαν στο εξωτικό Μπαλί ζώντας μια απίστευτη εμπειρία. Για την Εβελίνα δεν ήταν το πρώτο της ταξίδι προς εκείνα τα μέρη. Είχε κάνει και γνωριμίες στο προηγούμενο και μάλιστα μία από αυτές, τη Μούρα που είχε πρωταγωνιστήσει στα βίντεο της στο youtube έκανε ολόκληρες διαδρομές τρεις μέρες για να τη βρει.

Δεν έκανε όμως μόνο αυτό. Η παρέα πραγματικά το έζησε το ταξίδι δοκιμάζοντας μέχρι και παραδοσιακά ρούχα βασιλιά και βασίλισσας σε τοπικό χωριό. Η Εβελίνα δε, έφυγε με αναμνηστικό πάνω της ένα tattoo από Bamboo με την παραδοσιακή μέθοδο που χρησιμοποιείται εκεί.

Κι έκανε και ποδήλατο που όπως δήλωσε η ΄ ίδια δεν γνωρίζει και δεν σκοτώθηκε! Μια χαρά τα πήγε αν κρίνουμε από το βίντεο.

Βέβαια σε όλες σχεδόν τις αναρτήσεις της το κράξιμο πάει σύννεφο. Για την επίδειξη στα Social ενώ ο κόσμος περνάει δύσκολα, για το ότι πια το έχουν παρατραβήξει με τα συνεχή τους ταξίδια, οτι αν δεν ήταν η μητέρα της δε θα είχε κάνει τίποτα και ουκ ολίγα ΄άλλα τέτοια τοξικά που λίγο πολύ τελειώνουν με το...ο κόσμος δεν ξεχνά.

Σύμφωνα με την εμπειρίας μας τόσα χρόνια ο κόσμος σίγουρα ξεχνά και η Εβελίνα Νικόλιζα δεν δείχνει να επηρρεάζεται από την τοξικότητα των σχολίων.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.08.2024 - 00:10