Μαυρίδης- Τανιμανίδης: Στο αεροδρόμιο καθ' οδόν για τον πρώτο προορισμό

08.08.2024
Μαυρίδης- Τανιμανίδης: Στο αεροδρόμιο καθ' οδόν για τον πρώτο προορισμό
Η τηλεοπτική επανασύνδεση μόλις ξεκίνησε

Για πάρα πολλά χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης υπήρξαν κολλητοί και συνεργάτες. Το World Party, η ταξιδιωτική εκπομπή που έκαναν μαζί για χρόνια άνοιξε και στους δύο τις πόρτες της τηλεόρασης διάπλατα κάνοντάς τους διάσημους. 'Ηταν η χημεία τους, η τρέλα τους, το αναμφισβήτητο χιούμορ τους στα γυρίσματα με τις ατάκες που γίνονταν viral....

WORLD_PARTY_PARELTHON_2_852c8.jpg

Ότι κι αν ήταν το γεγονός είναι πως η εκπομπή έσκισε τότε μέχρι που η φιλία των δύο αντρών διαλύθηκε και κανείς ποτέ δεν έμαθε ακριβώς το γιατί. Λίγα χρόνια μετά από τη χρονιά που σταμάτησαν να μιλάνε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» τότε στον Alpha, είπε πει:

«Κάναμε παρέα με τον Σάκη και κάναμε μια εκπομπή στο TV100. Βρίσκαμε θέματα και κάναμε σκετσάκια στο δρόμο. Αυτό είπαμε πάμε να το κάνουμε στο εξωτερικό. Τον πιλότο τον πληρώσαμε δια τρία: Ο Σάκης, εγώ και ο Θοδωρής. Ο πιλότος δεν πουλήθηκε πουθενά, χωριστήκαμε έκανε ο καθένας τη ζωή του.

Ο Σάκης σπούδασε, εγώ δούλευα, ο Θοδωρής έκανε άλλες δουλειές, μετά από 3-4 χρόνια βρήκαμε μια άκρη στην ΕΡΤ3 να αγοράσει αυτό το κόνσεπτ με πάρα πολύ λίγα λεφτά. Την πρώτη χρονιά στην ΕΡΤ δεν βγάλαμε κάτι. Ήθελα να μου πληρώνουν το εισιτήριο και το δωμάτιο που κοιμάμαι. Από την τσέπη μου έτρωγα. Όταν ήρθαμε στον Alpha δουλέψαμε πάρα πολύ, κουραστήκαμε.

Δεν θα σου πω τι έγινε... Το τέλος ήταν μια απόφαση συνολική. Με τον Σάκη δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω. Η πικρία μου είναι ότι έγραφε στους τίτλους της εκπομπής ότι είναι μια ιδέα του Σάκη. Δεν το κάνεις αυτό. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Τον πιλότο πληρώσαμε μαζί, δανεικά σου δώσαμε, το στηρίξαμε, το πληρώσαμε. Δεν κάτσαμε να πούμε ποια ιδέα από όλες ήταν η δικιά μας. Δουλέψαμε όλοι για αυτό το πράγμα».

tanimanidis-mauridis_241e4.webp

Και κάπως έτσι κύλησαν τα χρόνια με τους δυο τους να τραβάνε χωριστές πορείες σε δρόμους παράλληλους μέχρι που ξαφνικά στη βάπτιση των κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας μπόμπα στη Μύκονο, ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους και μετά από πολλά χρόνια τους είδαμε και πάλι αγκαλιά.

Όπως και στη διάλυση της φιλικής τους σχέσης, έτσι και στην επανασύνδεσή τους κανείς από τους δύο δεν μίλησε ανοιχτά για το τι συνέβη μεταξύ τους. Σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ. Και τώρα οι δύο άλλοτε κολλητοί πρωί πρωί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν για τον πρώτο νέο τους προορισμό.

GIWRGOS_MAVRIDIS_TSANTA_AERODROMIO_aad13.jpg

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης βάζοντας μια φωτογραφία του σακιδίου του μπροστά στα πόδια του στο αεροδρόμιο. Το ξέραμε οτι κάπου στις αρχές Αυγούστου θα ξεκινούσνα για τα πρώτα τους γυρίσματα αλλά δεν γνωρίζαμε την ακριβή μέρα. Τελικά είναι σήμερα.

Ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο αργότερα πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει πως η πτήση τους έχει καθυστέρηση.

{https://www.instagram.com/reel/C-Z79UCMct_/?igsh=aWZ6aWl6MjcwcXhk}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.08.2024 - 16:01