Απαρηγόρητη η Ιωάννα Μαλέσκου, έφυγε από τη ζωή η Balloo της

06.08.2024
Απαρηγόρητη η Ιωάννα Μαλέσκου, έφυγε από τη ζωή η Balloo της
«Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ. Και μια συγγνώμη. Ξέρω εγώ»

Μια απώλεια που δεν θα ξεπεράσει εύκολα βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου. Το σκυλάκι της η Balloo έφυγε από τη ζωή βυθίζοντάς την στη θλίψη.

Το υπέροχο πλάσμα ήταν το πρώτο σκυλί που μπήκε στη ζωή της ανορθόδοξα. Όχι ως κουτάβι, αλλά ως ενήλικο ζώο. Ουσιαστικά το διέσωσε από την κακοποίηση, την εποχή που βρισκόταν ακόμα στην Κρήτη και έδωσε μάχη στην κυριολεξία για να την κρατήσει, μην υπολογίζοντας τίποτα.

Η Balloo ήταν η παρέα της, η παρηγοριά της τις δύσκολες στιγμές, η μεγάλη της αγάπη που προσαρμόστηκε άψογα σε όλες τις αλλαγές της ζωής της. Την μετακόμιση στην Αθήνα, τον ερχομό στο σπίτι και νέων σκυλομελών στο δικό της…βασίλειο, το μοίρασμα της Ιωάννας με πολύ κόσμο πια.

WhatsApp_Image_2024-08-06_at_01.55.23_e5c63.jpeg

«Balloo. Η μεγάλη μου αγάπη. Μια ευγενική, αγνή, διακριτική ψυχούλα. Πόσες αναμνήσεις… Σε όλα, μαζί» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου ποστάροντας ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από την κοινή τους ζωή.

«Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου. Προσπαθώ να βρω λόγια, μα δυσκολεύομαι. «Κοιμήθηκες» ήσυχα. Μα εγώ ακόμα δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Έγινες άγγελος. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ. Και μια συγγνώμη. Ξέρω εγώ» ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια σε ένα συγκινητικό ποστ.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 02:00