Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε ο Ετεοκλής στη Μελίτα και στράφηκε σε εκείνη για βοήθεια;

02.08.2024
Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε ο Ετεοκλής στη Μελίτα και στράφηκε σε εκείνη για βοήθεια;
Έφυγαν οικογενειακώς για εξωτερικό

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη τους και την οικογε΄νειά τους. Το ζευγάρι συνηθίζει να ταξιδεύει με αρκετά μέλη της οικογένειας -συνήθως του Ετεοκλή, μαζί.

Και τώρα που ολοκληρώθηκαν όλες οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου δεν χρειάζεται να κάνουν επαγγελματικά meetings για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν της εκπομπής τους Breakfast@Star, ήρθε η ώρα να φύγουν μακριά -μάλλον πολύ μακριά- για τις διακοπές τους. Αν και δεν αποκάλυψαν που πανε το poll που έκανε η Ελένη Χατζίδου από το αεροδρόμιο δείχνοντας τις βαλίτσες τους αποκαλύπτει πως ο προορισμός τους είναι στο εξωτερικό και είναι εξωτικός.

Μακρύ ταξίδι δηλαδή. Κι όσο βρισκόντουσαν στην αναμονή ο μπαμπάς Ετεοκλής έκανε κάτι στη Μελίτα του που την έκανε να στραφεί στη μαμά της για "βοήθεια" Ένα κάτι σαν, κάντον ντα τώρα μαμά. Και φυσικά η Ελένη όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο καταφέρνοντας να συγκρατήσει το γέλιο στην αντίδραση της μικρούλας στο πείραγμα του μπαμπά της. Τι της έκανε; Δείτε το βίντεο.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2024 - 23:10