Η απρόσκλητη επισκέπτρια έγινε αφορμή να ακούσουμε την Αντωνά σε βίντεο του Λιάγκα;

31.07.2024
Η απρόσκλητη επισκέπτρια έγινε αφορμή να ακούσουμε την Αντωνά σε βίντεο του Λιάγκα;
Τα απρόοπτα είναι τα ωραία.

Μια απροσδόκητη επίσκεψη στην πισίνα του σπιτιού του στην Τ΄ήνο είχε ο Γιώργος Λιάγκας. Όχι δεν εννοούμε κάποια γυναίκα. Και όσο και να προσπαθήσετε μάλλον δε θα μπορέσετε να μαντέψετε που ήταν η απρόσκλητη επισκέπτρια που έγινε αφορμή να ακούσουμε σε βίντεο του παρουσιαστή γυναικεία φωνή που είμαστε 99% βέβαιες πως είναι η φωνή της Μαρίας Αντωνά. Είναι και χαρακτηριστικές οι φωνές και των δύο για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.

Όχι πως τελικά θέλουν να κρυφτούν. Αφού μαζί διασκέδαζαν πριν λίγες μέρες σε bar του κυκλαδίτικου νησιού και μάλιστα ανέβασνα και οι δύο βίντεο από το ίδιο σημείο πίσω από τον DJ -που είναι και φίλος της Αντωνά.

Οπότε μάλλον δεν τους νοιάζει κιόλας. Έτσι όταν έξω στην πισίνα του σπιτιού εμφανίστηκε ξαφνικά μια κατσικούλα να πιει νεράκι και οι δύο βγήκαν να βοηθήσουν το ζώο, καθώς όπως ακούγεται στη συνομιλία τους αναρωτιούνται αν κάνει που πίνει νερό από την πισίνα με την Μαρία Αντωνά να ρωτάει: Να της βάλουμε νεράκι; Φοβάμαι οτι θα φύγει. Αυτό έχει χλώριο... Ενώ την ώρα που η κατσικούλα φεύγει κουτσαίνοντας η Μαρία στενοχωριέται: Κοίτα πως πάει... λέει στον Γιώργο Λιάγκα που της εξηγεί πως προφανώς κάπου ήταν δεμένη.

Λίγη ώρα αργότερα η Φούσκα, το κανίς του Γιώργου Λιάγκα πιάνει φιλίες στον δρόμο με την κατσίκα visitor.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2024 - 04:16