Τάμτα: Με νέο look και ροζ μαλλί -μια κούκλα- στα βράχια της Μήλου

29.07.2024
Τάμτα: Με νέο look και ροζ μαλλί -μια κούκλα- στα βράχια της Μήλου
Δεν κολλάει πουθενά

Έχουμε δει πολλές celebrities να πειραματίζονται με extreme χρώματα στα μαλλιά τους. Από τη Δέσποινα Βανδή ως την Τάνια Μπρεάζου και την Έλενα Τσαγκρινού, μόνο που συνήθως μιλάμε για περούκες και όχι για ριζικές αλλαγές. Και η Τάμτα πολύ συχνά αλλάζει το look της με διάφορες περούκες αλλά αυτή τη φορά έκανε την αλλαγή στο δικό της μαλλί.

Σε κάποια άλλη μπορεί και να μας ξένιζε. Η Τάμτα όμως έχει έναν μοναδικό τρόπο να υποστηρίζει τις στιλιστικές της επιλογές. Κι έτσι ακόμα και αυτό το έντονο ροζ-φούξια μαλλί πλεγμένο σε braids κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην υπέροχη Μήλο - δεν το γράφει αλλά αυτό το τοπίο και τα περάσματα στη θάλασσα κάτω από αψίδες από βράχια, μόνο στη Μήλο τα βρίσκει κανείς- κατά τη γνώμη μας της πάει τέλεια!

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα ανάμεσα σε κάποιες εμφανίσεις που κάνει επιλεκτικά βρίσκει και χρόνο να ξεκουραστεί και να απολαύσει και τις διακοπές της. Κι αν καταλαβαίνουμε καλά από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί της- τουλάχιστον σε αυτή την απόδραση- είναι και η κόρη της Άννι. Σας το είχαμε πει οτι είναι πολύ δεμένες. Εξάλλου μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί αν σκεφτεί κανείς πως η Τάμτα ήταν μόλις 14 ετών όταν τη γέννησε.

«Ήμουν πράγματι τόσο μικρή όταν γέννησα την κόρη μου που αισθάνομαι ότι γεννήθηκα μαμά! Τα έζησα όλα διαφορετικά στη ζωή μου και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν σήμερα εάν δεν είχα παντρευτεί μικρή και δεν είχα την κόρη μου. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω στα κορίτσια να το κάνουν, από την άλλη όμως ως μαμά δεν μπορώ να πω ότι ήταν λάθος ή ότι το έχω μετανιώσει. Είμαι πολύ περήφανη για την Άννι», είχε πει η ίδια πολλά χρόνια πριν, το 2012 στο περιοδικό Hello. Και παρεμένει περήφανη για το κορίτσι της που μεγάλωσε πια και είναι μια ανεξάρτητη και υπέροχη γυναίκα.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2024 - 23:34