O Bruno αγκαλιάζει την Αθηνά και αναρωτιέται: «Και τώρα;» Και δεν φαντάζεστε ποια του απαντάει και τι

29.07.2024
O Bruno αγκαλιάζει την Αθηνά και αναρωτιέται: «Και τώρα;» Και δεν φαντάζεστε ποια του απαντάει και τι
Αγκαλιά με ασορτί γυαλιά!

Όχι μία, όχι δύο αλλά πολλαπλές πια οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου και του Bruno Cerella που είναι προφανώς επισήμως ζευγάρι και δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να το δείξουν κιόλας. Μετά τα χτεσινά stories από την Ibiza, σήμερα την αρχή έκανε πάλι η Αθηνά.

Η ηθοποιός που τρώσει ασταμάτητο κράξιμο στα Social Media της σε κάθε ποστ που ανεβάζει για το πως η ίδια επιλέγει να ζήσει τη δική της ζωή, προφανώς και σωστά δεν δίνει καμία σημασία σε τίποτα από αυτά παρά μόνο στα δικά της συναισθήματα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Και ας φάνε τα λυσσακά τους. Έχει και μια τέτοια δόση η φωτογραφία που έβαλε και τον δείχνει στο μπαλκόνι με εκείνη να γράφει, My view, δηλαδή η θέα μου.

0bruno_kai_athina_agkalia_epissima_7_ff1ea.jpg

Και πριν από λίγο ήταν αυτός που δημοσίευσε την πρώτη πεντακάθαρη ποζαριστή φωτογραφία των δυο τους αγκαλιά και με ασορτί γυαλιά (ή τα είχε προσφορά ή είναι αλήθεια που λένε πως τα ζευγάρια που αγαπιούνται πολύ αρχίζουν να μοιάζουν) και έγραψε:

«And Now?», δηλαδή «Και τώρα;»

Φυσικά και οι απαντήσεις έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να τους λένε να το απολαύσουν και να περνάνε τέλεια, κάποιους να ειδοποιούν ότι πάνε Ibiza να τους βρουν και να γλεντήσουν.
Μία όμως έκλεψε την παράσταση. Η Πάουλα Γιαμίλα Νίζετιτς, η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού με καταγωγή από την Αργεντινή (και ο Bruno είναι Ιταλοαργεντινός) τους έγραψε:

«Και τώρα θα έρθετε να με δείτε να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα σας κρατήσω εισιτήρια». Με εκείνον να της επιβεβαιώνει πως σίγουρα θα πάνε και να ζητάει να του κρατήσει μια φανέλα.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 00:10