Έλενα Ασημακοπούλου: Ερωτευμένη ξανά με γνωστό μπασκετμπολίστα;

20.07.2024
Έλενα Ασημακοπούλου: Ερωτευμένη ξανά με γνωστό μπασκετμπολίστα;
Νέος έρωτας στη ζωή της και ευτυχία που δεν κρύβεται

Από το καλοκαίρι του 2022 που ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον Bruno Cirillo μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός παιδιού, της κόρης τους Μαρίας-Ροζάρια, η Έλενα Ασημακοπούλου πήρε τον χρόνο της και πλέον δύο χρόνια μετά κοιτάει μπροστά και όπως ακούγεται είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η απόφαση του διαζυγίου της μετράει πολύ περισσότερο από τη γνωστοποίησή της και το είχε αποκαλύψει η ίδια όταν μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της στην εκπομπή Happy Day τότε δηλώνοντας πως με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2021 και απλά δεν το είχαν ανακοινώσει δημόσια.

ASSIMAKOPOULOU_TSARTSARIS_NEOS_ERWTAS_6_8f6b6.jpg

Πρώτη προτεραιότητα και των δύο πάντα η κόρη τους. Και τώρα που πέρασε καιρός και που σίγουρα οι όποιες πληγές έκλεισαν, ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα στο πρόσωπο ενός επίσης πολύ γνωστού πρώην μπασκετμπολίστα και του Κώστα Τσαρτσαρή.

ASSIMAKOPOULOU_TSARTSARIS_NEOS_ERWTAS_5_4601b.jpg

Ο 45χρονος σταρ του basket πλέον ασχολείται ως προπονητής με ακαδημίες και με τα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος. Έχει κι ό ίδιος στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο και δύο παιδιά (δίδυμα αγόρια) και παραμένει ένας πολύ εντυπωσιακός άντρας.

«Έχει ένα μαγικό τρόπο η ζωή να σου φέρνει αυτά που πραγματικά αξίζεις, όταν μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου» έγραφε πριν λίγες εβδομάδες στο instagram της η ηθοποιός και επιχειρηματίας Έλενα Ασημακοπούλου ενώ μόλις πριν δύο εβδομάδες από τις διακοπές στην στην Ελαφόνησο έβαλε δύο ζευγάρια πόδια, γυναικεία και αντρικά και έγραψε: «Η ζωή είναι μοίρασμα… Ένα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό». Το πιάσατε το υπονοούμενο ε;

ASSIMAKOPOULOU_TSARTSARIS_NEOS_ERWTAS_4_95c28.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2024 - 14:59