Η Ιωάννα Τούνη νιώθει Kim Kardashian στην τοποθεσία Κέρκυρα

20.07.2024
Η Ιωάννα Τούνη νιώθει Kim Kardashian στην τοποθεσία Κέρκυρα
Σε σπίτι υπερπαραγωγή με τους φίλους της και τον Πάρη

Ούτε η ίδια η Ιωάννα Τούνη δεν περίμενε αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια της όταν έφτασε μαζί με τον γιο της Πάρη και τρεις κολλητούς στο σπίτι που νοίκιασαν για να κάνουν διακοπές στην Κέρκυρα. Σίγουρα ήξεραν οτι είναι μεγάλο, έχει θέα και διαθέτει όλες τις ανέσεις. Αλλά από αυτό, μέχρι την ασύλληπτη χλιδή που είδαν να ξεδιπλώνεται μπροστά τους έχει κάποια -εκατοντάδες- τετραγωνικά διαφορά.

Η παρέα έπαθε πλάκα με την υπερπολυτελή βίλα που θα είναι το προσωρινό τους σπίτι για λίγες μέρες, αν και η Ιωάννα όπως είπε ευθέως, ναι μεν ξετρελάθηκε με τη χλιδή του τεράστιου σπιτιού αλλά η ίδια προτιμάει τις πιο cosy κατοικίες. Όχι πως δεν απολαμβάνει αυτό που τους φιλοξενεί. Φυσικά και μάλιστα φρόντισε να μας κάνει και tour και ζαλιστήκαμε να μετράμε υπνοδωμάτια και μπάνια.

Το μεγαλύτερο γέλιο έπεσε δε όταν συνειδητοποίησαν οτι είναι μεν σε ένα υπερχλιδάτο οίκημα αλλά δεν έχουν ψωνίσει φαγητό και έτσι και το πρωινό τους ήταν φτωχό και το μεσημεριανό τους περιορίστηκε σε πατάτες με αυγά και ελιές. Η...φτώχια θέλει καλοπέραση. Εννοείται οτι τρόλαραν ο ένας τον άλλον ατέλειωτα και φυσικά, όπως πάντα σαν παρέα περνάνε σούπερ. Βέβαια εκεί που βρίσκονται θα ήταν και δύσκολο να μην το απολαμβάνουν ιδιαιτέρως.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 15:35