Στέλιος Ρόκκος -Λελέ Γκόφα: Το απίθανο roadtrip που ονειρευόντουσαν 2 χρόνια

13.07.2024
Στέλιος Ρόκκος -Λελέ Γκόφα: Το απίθανο roadtrip που ονειρευόντουσαν 2 χρόνια
Τα ταξίδια τους είναι απολαυστικά

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα εδώ και λίγα χρόνια έχουν ξεκινήσει και κάνουν υπέροχα roadtrips με τη μηχανή σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Άλλοτε οι δυο τους, άλλοτε με παρέα -κόλλησαν και τον Ηλία Βρεττό και τη γυναίκα του και τους ακολουθούν κάποιες φορές- καβαλάνε τη μηχάνη τους και απολαμβάνουν έναν διαφορετικό τρόπο ταξιδιού ππου λατρεύουν και οι δύο.

Και είναι απολαυστικοί μαζί. Μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές με τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν από τους διάφορους προορισμούς που επιλέγουν να επισκεφθούν. Ακόμα και τις αναποδιές που μπορεί να τους τύχουν τις αντιμετωπίζουν με χιούμορ και αυτό είναι που κάνει και τη διαφορά.

STELIOS_ROKKOS_LELE_GOFA_18525.jpg

Αυτές τις μέρες βρίσκονται σε έναν προορισμό που όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Ρόκκος στο βιντεάκι που τον τράβηξε η γυναίκα του, είχαν όνειρο να επισκεφθούν εδώ και δύο χρόνια! Και τώρα ζούνε το όνειρό τους.

Το ζευγάρι διασχίζει με τη μηχανή του τους ονειρικούς Δολομίτες στις Ανατολικές Άλπεις και πραγματικά ζει αξέχαστες στιγμές σε αυτά τα πανέμορφα μέρη που έχουν ανακηρυχθεί από το 2009 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2024 - 14:28