Έγκυος η Margot Robbie: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Tom Ackerley

Έγκυος η Margot Robbie: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Tom Ackerley
ΠΗΓΗ:AP NEWSROOM
Είναι αχώριστοι απο το 2016.

Η Margot Robbie είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Tom Ackerley, όπως αποκαλύπτουν διάφορες πηγές. Η 34χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή παγκοσμίως με την επιτυχία της ταινίας «Barbie», και ο 34χρονος σκηνοθέτης είναι παντρεμένοι από το 2016. Αν και το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα, πολλοί τα αναφέρουν. Πιθανόν, η πρόσφατη εμφάνιση της Robbie στη Νέα Υόρκη με oversized κοστούμι να έγινε σκόπιμα για να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας «Suite Francaise», όπου εκείνος εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη και εκείνη ως ηθοποιός. Το 2016 παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στην Αυστραλία. Εκτός από σύζυγοι, είναι και συνεργάτες: μαζί έχουν την εταιρεία παραγωγής LuckyChap, η οποία έχει αναλάβει διάφορες επιτυχημένες παραγωγές με τη Robbie, όπως οι «Tonya», «Birds of Prey» και φυσικά την «Barbie».

{https://www.instagram.com/p/C0jyHyauRJ3/}

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους The Sunday Times, ο Ackerley είχε αναφέρει ότι είναι αχώριστοι: «Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα, χωρίς διακοπές. Χωρίς διαλείμματα».

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 12:34